Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Δεν μιλάω με τη Ζέτα Μακρυπούλια» - Αποκάλυψη «φωτιά» για την παρουσιάστρια

Ποιος ηθοποιός το είπε;

«Δεν μιλάω με τη Ζέτα Μακρυπούλια» - Αποκάλυψη «φωτιά» για την παρουσιάστρια
News 12.10.2020 11:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία αποκάλυψη «φωτιά» έγινε σήμερα το πρωί για τη Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, καθώς είδαμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην ΕΡΤ ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος εξήγησε πως δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πριν από αρκετό καιρό είχε δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση ανάμεσα στους δυο τους. Αφορμή στάθηκε μία δήλωση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Λούλης είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντώντας για την πολυσυζητημένη δήλωση του ηθοποιού είχε είπε: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια πράγματα, καταλαβαίνω τι ήθελε να πει. Καταλαβαίνω τι εννοεί. Γιατί δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, οι ταμπέλες υπάρχουν και η διαφορετικότητα υπάρχει.

Εκείνον τον πήγε η ζωή σε ένα διαφορετικό είδος θεάτρου. Έχει μείνει σε αυτό και δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν δουλεύουμε έτσι εμείς. Αυτό δεν κάνει τον έναν ηθοποιό και τον άλλο όχι. Αλλά νομίζω εννοούσε αυτό. Ήταν και μια εποχή πολύ τρελή. Δεν τον έχω συναντήσει και ποτέ από κοντά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάτι προσωπικό», ενώ δείτε εδώ και μία συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Φοβερό σουξέ με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Με τη Ζέτα δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, μόνο μέσω ανθρώπων άλλων», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, μιλώντας με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με Zara παντελόνι των 20 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια - Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Έκανε το απίστευτο στον ANT1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Share