Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κάτια Ζυγούλη: «Με τρομοκρατούσε...» - Η εξομολόγηση για την οικογένειά της με τον Σάκη Ρουβά

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Κάτια Ζυγούλη: «Με τρομοκρατούσε...» - Η εξομολόγηση για την οικογένειά της με τον Σάκη Ρουβά
News 12.10.2020 11:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε μία φοβερή συνέντευξη και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία εξομολόγηση για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή, η ιδέα της οικογένειας, την τρομοκρατούσε.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει 4 υπέροχα παιδιά. Το μοντέλο - παρουσιάστρια, μίλησε στο περιοδικό Beaute για την οικογένειά της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο που έχει ο τραγουδιστής στην οικογένεια καθώς και για την αγροτική ζωή που έχουν επιλέξει να κάνουν μακριά από την πόλη, ενώ αναφέρθηκε και στον χρόνο που περνούν οι δυο τους σαν ζευγάρι. Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που είχε κάνει η Κάτια Ζυγούλη και έφερε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Αυτή είναι η εξομολόγηση που έκανε η Κάτια Ζυγούλη για την οικογένειά της με τον Σάκη Ρουβά

Είχες φανταστεί ότι θα κάνεις τόσο μεγάλη οικογένεια;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τη μητρότητα. Είχα επίγνωση του πόσο μεγάλη ευθύνη είναι, όχι το να έχεις έτοιμο το φαγητό αλλά η διαμόρφωση αυτών των ανθρώπινων ψυχών. Με τρομοκρατούσε αυτό. Αλλά η ζωή έρχεται και σου φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα μαθήματά σου και να εξελιχθείς. Είναι όμορφο ταξίδι η μητρότητα, απαιτητικό και σαφέστατα κρύβει πολλές ευκαιρίας να κάνεις λάθη αλλά και το σωστό.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά

Ο Σάκης πόσο συμπαραστέκεται στην καθημερινότητα της οικογένειας;

Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δε δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και στα παιδιά.

Φαίνεστε πολύ αγαπημένοι με τον Σάκη...

Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς το πρωί, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας.

Κάνουμε και μία ζωή αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες. Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις τόση επαφή με τη φύση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Σούσουρο" με τα νούμερα της εκπομπής της Κάτιας Ζυγούλη

Ρίγη συγκίνησης με το γιο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Share