Πάνος Μουζουράκης: Ο απίστευτος τρόπος που έφυγε από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Δεν πάει ο νους σας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: Ο απίστευτος τρόπος που έφυγε από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ο μοναδικός κριτής του The Voice που βρέθηκε στο γάμο της καλής του φίλης, Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ο τραγουδιστής επέλεξε τον πιο ακραίο τρόπο για να φύγει από τον γάμο και η αλήθεια είναι πως τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς, επιθυμώντας έναν πιο κλειστό γάμο. Καταφέραμε όμως να δούμε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή!

Οι δύο τους θέλησαν να παντρευτούν μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν καλεσμένοι και ταξίδεψαν μέχρι τις Σπέτσες για να είναι στο πλευρό των νεόνυμφων, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης.

Με αυτόν τον τρόπο έφυγε από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη ο Πάνος Μουζουράκης

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάνος Μουζουράκης δε θα μπορούσε να επιλέξει έναν συμβατικό τρόπο για να φύγει από τον γάμο της καλής του φίλης και έτσι κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Πάνος Μουζουράκης γάμος Ζουγανέλη
Πάνος Μουζουράκης σύντροφος

Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το The Voice - «Τα γυρίσματα πάνε χάλια»

Το «The Voice» έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Σήμερα, ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους κριτές έκανε μια αποκάλυψη για τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε τον τραγουδιστή ο οποίος μίλησε για το κλίμα στα φετινά γυρίσματα και τις αλλαγές που θα δούμε.


Επίσης, να σημειώσουμε πως, η παραγωγή του μουσικού show, ψάχνει να βρει την αντικαταστάτρια της Χριστίνας Μπόμπα, καθώς φέτος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση.