Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση που πάρθηκε 7 μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Υπέροχη πρωτοβουλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση που πάρθηκε 7 μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

7 μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και μία απόφαση που πάρθηκε πριν από μερικές μέρες, θα φέρει ρίγη συγκίνησης τόσο στην οικογένεια του ηθοποιού όσο και στους χιλιάδες ανθρώπους που τον θαύμαζαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, 8 μήνες μετά το θάνατό του ένα κεντρικό θέατρο της Αθήνας ετοιμάζεται να πάρει το όνομά του. Ο λόγος για το ιστορικό θέατρο Alhambra Art Theatre της οδού Στουρνάρη που θα μετονομαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα σε “Θέατρο Κώστα Βουτσά”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και πληροφορίες της εφημερίδας από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού η πρόταση στους επιχειρηματίες του χώρου, Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρη Αγγελόπουλο έγινε από έναν πολύ γνωστό σκηνοθέτη που υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια αδελφικός φίλος του Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς θέατρο

Ο λόγος για τον Όμηρο Ευστρατιάδη ο οποίος κίνησε τις διαδικασίες. μιλώντας αρχικά με την οικογένεια Βουτσά. Αφού λοιπόν πήρε τη σύμφωνη γνώμη τους προσέγγισε τους ιδιοκτήτες του θεάτρου Αλάμπρα που ανταποκρίθηκαν θετικά. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς θα γίνει η αλλαγή, ωστόσο και οι δυο πλευρές φαίνονται πρόθυμες να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της απόφασης.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τις κόρες του Κώστα Βουτσά. Δείτε εδώ.

Κώστας Βουτσάς: Χαμογελά ξανά η κόρη του, Σάντρα μετά το θάνατο του

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της θέλησε να κάνει η Σάντρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ. Χαμογελά ξανά μετά τους θανάτους που την «τσάκισαν».

Συγκεκριμένα, μπήκε συνέταιρος σε εταιρία καθαρισμού μαζί με δύο φίλους της. Μιλώντας στη εφημερίδα “Espresso” αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εταιρία.

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, οι σημερινοί μου συνέταιροι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρία καθαρισμού. Μου είχαν προτείνει και τότε συνεργασία άλλα δεν μπόρεσα να προχωρήσω λόγω συγκυριών.

Την απόφαση να πω “ναι” την πήρα γιατί είμαστε χρόνια φίλοι και, μάλιστα, φίλοι δοκιμασμένοι και έπειτα γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Φυσικά τότε, τον Νοέμβριο του 2019, που συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία δεν ξέραμε ότι έρχεται ο κορονοϊός ούτε ήξερα όλη αυτή την τραγωδία που πρόκειται να βιώσω με τον χαμό των γονιών μου».

Μάλιστα, η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε, ότι πριν φύγουν οι γονείς της από τη ζωή, είχε προλάβει να το συζητήσει μαζί τους. «Το είχα συζητήσει με τους γονείς μου πριν “φύγουν”. Τους άρεσε πολύ σαν ιδέα. Οι γονείς μου ήταν πολύ σοβαροί επαγγελματίες και αυτό φαινόταν και από την πορεία που είχαν διαγράψει και οι δύο. Αυτό που μου τόνιζαν πάντα σε σχέση με την οποιαδήποτε δουλειά ήταν ότι θέλει συνέπεια, επαγγελματισμό, εργατικότητα, σεβασμό, ταπεινότητα, ευγένεια και πολύ χρόνο! Έτσι εγώ προσπαθώ να ακολουθώ τις συμβουλές τους». Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.«Μένω στο ενοίκιο»..