Πρεμιέρα για το Style me Up και τη Μαρία Μπακοδήμου στο Opentv - Το εντυπωσιακό πλατό και η είσοδος των κριτών

Όλα όσα θα δούμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Style me Up και τη Μαρία Μπακοδήμου στο Opentv - Το εντυπωσιακό πλατό και η είσοδος των κριτών

Μόλις πριν από λίγο έκανε πρεμιέρα στο Opentv η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, το Style Me Up. Η παρουσιάστρια έκανε την έναρξη σε ένα εντυπωσιακό πλατό και η είσοδος των τριών κριτών τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

Να σημειώσουμε πως δημιουργήθηκε και ένα θέμα για το Style Me Up. Δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια του Τρύφωνα Σαμαρά.

Μαρία Μπακοδήμου: Η μητέρα της παρουσιάστριας του OPEN παραδίδει μαθήματα στιλ!

Η Μαρία Μπακοδήμου όπως φαίνεται πρέπει να πήρε το στιλ της μητέρα της, καθώς όπως είδαμε από κοινή τους φωτογραφία, λίγο πριν την πρεμιέρα της παρουσιάστριας στο OPEN, η κυρία Δήμητρα παραδίδει μαθήματα μόδας με την εμφάνιση της.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ενεργή χρήστης του Instagram και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την αγαπημένη της μητέρα, Δήμητρα. Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά και σίγουρα η Μαρία Μπακοδήμου έχει κληρονομήσει το στιλ της.Mαμά μπακοδήμπου