My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες - Ποια διαγωνιζόμενη αποχωρεί οικειοθελώς;

Ανατροπές στο παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες - Ποια διαγωνιζόμενη αποχωρεί οικειοθελώς;

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς μία παίκτρια θα αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς ενώ θα δούμε και δύο νέες παίκτριες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να προκαλούν σωστό πανικό!

H αποκάλυψη για τις ανατροπές στο παιχνίδι έρχονται από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε ότι στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρία Ίλτσεβιτς, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Έτσι λοιπόν, μετά την αποχώρηση της Μαρίας αλλά και την αποχώρηση της Χριστίνας στο χθεσινό gala, δύο νέες παίκτριες θα κάνουν την είσοδό τους για να παρουσιάσουν σε όλους το στιλ τους.

Η πρώτη κοπέλα είναι η Δώρα Πρωτόπαπα που αγαπά τα τατουάζ και το piercing, ενώ η δεύτερη κοπέλα είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία είναι 29 χρονών, μοντέλο και μητέρα ενός παιδιού.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Αφροδίτη Μπάρμπα στο παρελθόν είχε πάρει μέρος και στο GNTM. Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις στις auditions και κατάφερε να περάσει στα bootcamp του ριάλιτι μόδας του Star.

Ωστόσο, το ταξίδι της στο διαγωνισμό τελείωσε πρόωρα, καθώς δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks.

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη "Δεν συμφωνώ..."

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν looks με θέμα την μόδα των 80s! Η Μαρία αν και πολύ όμορφη δεν κατάφερε να πάρει τα σχόλια που ήθελε απο τους κριτές και μάλιστα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα καθώς κατά την άποψη της αδικήθηκε από τον κύριο Κουδουνάρη.

Η Μαρία αν και πολύ όμορφη, πήρε ανάμεικτα σχόλια και συγκεκριμένα κατά τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν ταίριαζαν αυτά που φόρεσε γι αυτό και ο βαθμός του ήταν το ένα.

Ενοχλήθηκε η Μαρία απο αυτό καθώς πίστευε στην εμφάνιση της και διαφώνησε μαζί του ξεσπώντας σε κλάματα και έχοντας μια μικρή ένταση. Ξέσπασμα και απο τον Στέλιο Κουδουνάρη!