Big Brother: Η αντίδραση της Χριστίνας όταν της έστειλαν ακατάλληλη φωτογραφία σε live

Πως αντέδρασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η αντίδραση της Χριστίνας όταν της έστειλαν ακατάλληλη φωτογραφία σε live

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες μέσα στο σπίτι του Big Brother, τόσο λόγω του χαρακτήρα της, όσο και της προσωπικής της ζωής. Πριν μπει λοιπόν μέσα στο παιχνίδι, είχε κάνει ένα live stream με φίλους της. Σε αυτό συζητούσε μαζί τους αλλά απαντούσε και σε ερωτήσεις τους.

Την ώρα λοιπόν του live ένας χρήστης φαίνεται πως της έστειλε μία ακατάλληλη φωτογραφία με την ίδια να το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και χιούμορ.

Να σημειώσουμε, πως η Χριστίνα είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες ένα ροζ βίντεο με το σύντροφό της που είχε διαρρεύσει την είχε «τσακίσει» ψυχολογικά.

Big Brother: "Φωτιά" βάζουν ξανά οι προκλητικές σκηνές της Χριστίνας και του Παναγιώτη!

Ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Χριστίνα και τον Παναγιώτη έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του «Big Brother». Οι δυο τους μάλιστα μίλησαν για τη σχέση τους και το φλερτ που υπάρχει ανάμεσά τους στο live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ.

Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης παραδέχτηκαν πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική, ωστόσο, δήλωσαν πως όλα θα φανούν έξω από το παιχνίδι.

Στα επεισόδια που βλέπουμε στην τηλεόραση, πολλές ο ένας πειράζει τον άλλον, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποια φιλιά. Δείτε εδώ κι άλλα τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα στους δυο παίκτες.Χριστίνα Παναγιώτης big brother

Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση των διδύμων!

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Αυτή η αποστολή έφερε εντάσεις στο σπίτι!

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.