Γενέθλια για την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Θα «λιώσετε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Τα γενέθλια της έχει η κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη και η γλυκιά μαμά, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Η μοναχοκόρη της παρουσιάστριας, Έμμα, έγινε 10 ετών και στην οικογένεια της έχουν χαρές. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κορούλας της και έγραψε στη λεζάντα:

«Χρόνια πολλά Εμμάκι μας. Σήμερα έγινες 10 ετών. Να ζήσεις όπως εσύ επιθυμείς είναι η δική μου ευχή και εμείς οι γονείς σου να είμαστε συνοδοιπόροι στα όνειρα σου».

Να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι τους, μαμά και κόρη το πέρασαν μαζί και με δυο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι ερωτήσεις στο The 2night show που την εξόργισαν και η απάντηση του Αρναούτογλου

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από το γύρισμα του The 2night show πριν την συνέντευξη της. Τι απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Οι ερωτήσεις που της έγιναν ήταν του τύπου: «Πες μας με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς… Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου; Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής».

Ενώ, στη συνέχεια της ζήτησαν να κάνει ένα Tik Tok, Βέβαιαμ η ατάκα που την εξόργισε ήρθε από την σούπερ Κική που είπε: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα..». Τι αποκάλυψε η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη;

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρνβαούτογλου για την Ζήνα Κουτσελίνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Ελένη Πολυκάρπου μίλησε ζωντανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με την Ζήνα Κουτσελίνη και τις «Σφήκες».

«Δε ξέρω αν θα ξαναγίνει η συνέντευξη αυτό εξαρτάται από τη Ζήνα. Τη ρωτήσαμε πριν έρθει στην εκπομπή αν θέλει να περάσει από τις «Σφήκες». Μέσα σε αυτό το δωμάτιο κάποια πράγματα κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι δε μπορούν. Είναι πολλοί που μπαίνουν μέσα και έχω κόψει πράγματα που εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα. Το ζήτημα είναι πόσο σηκώνει ο καθένας αυτά που θα του πουν. Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξε.

Θέλω όμως να το κλείσω γιατί η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Κανείς δε μπαίνει με το ζόρι και εννοείται αν ειπωθεί κάτι που δε θέλουν να παιχτεί, το κόβουμε… Τα αγόρια ήταν πιο σκληρά από τα κορίτσια. Δε θέλω όμως να υποτιμήσω αυτό που ένιωσε η Ζήνα γιατί ο κάθε άνθρωπος μπαίνοντας σε μια δοκιμασία νιώθει κάποια συναισθήματα…. Έχω μια σχέση πολύ αγαπησιάρικη με τη Ζήνα πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει από τότε δέκα φορές. Εγώ πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τη Ζήνα που το πήρε έτσι όπως το πήρε ενώ θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.