Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα - Άπιστη 3 φορές η Μυρσίνη

Είναι «βόμβα» τα νέα επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα - Άπιστη 3 φορές η Μυρσίνη

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Όπως φαίνεταο ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα Σεβαστού, αφού η Μυρσίνη έχει απιστήσει 3 φορές.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την άπιστη Μυρσίνη Σεβαστού, οι οποίες θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Τρεις φορές έχει απιστήσει. Είναι ένας από τους άνδρες που πλάγιασε ο Μιλτιάδης; Ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, αλλά και της Πηνελόπης; Μήπως ο Μελέτης και η Πηνελόπη δεν είναι ξαδέρφια; Όλα αυτά μετά τα Χριστούγεννα θα τα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε πως ανασταίνεται από τους νεκρούς ο Θωμάς Κυπραίος.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος πατέρας

Απιστία «ταραχή» στις Άγριες Μέλισσες - Έρχεται η ταπείνωση για τον Νικηφόρο

Κανονική ταραχή πρόκειται να φέρει στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μία απιστία που πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια. Η πληγωμένη σύζυγος δε θα διστάσει να απατήσει τον άντρα της και να τον ταπεινώσει!

Η νέα σεζόν της σειράς είναι όλο ανατροπές και ενώ οι εξελίξεις μέχρι στιγμής εστιάζουν στην πολυτάραχη δίκη της Ελένης και στην δολοφονία του Γιάννου από τους Σεβαστούς, ένα νέο συμβάν θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διφάνι.

Αυτή είναι η απιστία που θα φέρει ταραχή στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα το έχει πάρει απόφαση πλέον και θέλει να πάρει το αίμα της πίσω μετά από όλα όσα της έκανε ο Νικηφόρος.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο θα έρθει η ώρα που θα τον εκδικηθεί! Πώς;

Η Ασημίνα σε μια τρελή βραδιά καρναβαλιού θα απατήσει τον Νικηφόρο με έναν άνδρα για τον οποίο δεν τρέφει καθόλου αισθήματα. Θα τον εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα. Δείτε εδώ και τη μεγάλη απόφαση που θα πάρει ο Δούκας.