Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελαν να αναβάλλουν το γάμο

Τι είχαν αποφασίσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελαν να αναβάλλουν το γάμο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού. Το ζευγάρι δεν ήθελε με τίποτα να αναβάλλει το γάμο και ο λόγος έγινε γνωστός.

Έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πιο στενά οικογενειακά και φιλικά τους πρόσωπα, παντρεύτηκαν σε ένα όμορφο εκκλησάκι και η χαρά τους ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Μπορεί στην αρχή να είχε γίνει γνωστό πως ο γάμος θα ακυρωθεί, ωστόσο μας ξάφνιασαν όλους όταν τελικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν στις Σπέτσες.

Ο λόγος που δεν ήθελαν να αναβληθεί ο γάμος ήταν - όπως γράφεται - γιατί ήθελαν να παντρευτούν στις 10/10/20, μια ημερομηνία που κανείς δεν ξεχνά εύκολα .Δείτε 3 εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελεονώρας πριν το γάμο.

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τι είπε το ζευγάρι λίγο μετά τον γάμο;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το μεσημέρι του Σαββάτου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών και στη λήξη του μυστηρίου μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Στον γάμο ήταν παρόντες λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς καθώς η Ελεονώρα και ο Σπύρος θέλησαν να κρατήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι έφτασε με καΐκι στο χώρο της τελετής, συνοδεία παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής. Πρώτα φυσικά έφτασε ο γαμπρός και ακολούθησε η νύφη λίγη ώρα αργότερα. Δες τώρα όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους!

Η κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και ο δημοσιογράφος Αρτ βρέθηκαν στις Σπέτσες και εξασφάλισαν τα πρώτα λόγια της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους.

«Ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, να είστε καλά», είπε μόνο η Ελεονώρα, απαντώντας στις ευχές του δημοσιογράφου.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος δήλωσε: «Με 19 άτομα ο γάμος. Νιώθω ευτυχής».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: