Big Brother: "Καυτά" τετ α τετ ανάμεσα σε Χριστίνα - Παναγιώτη και παιχνίδια στο κρεβάτι για Δανέζη - Κεχαγιά

Ξεκίνησαν οι πιο... κοντινές επαφές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother:

Κανένα πρόσχημα δε μοιάζουν να κρατούν ο ΣΚΑΪ και… τα δύο ζευγάρια του Big Brother, με το σταθμό να προβάλλει, μάλιστα, στο σημερινό (12/10) επεισόδιο τη στιγμή, όπου στο ένα ο Παναγιώτης επιχειρεί να βγάλει το σουτιέν της Χριστίνα. Ενώ από την άλλη δεν είχαν τέλος τα παιχνίδια στο κρεβάτι για την Δανέζη και τον Κεχαγιά.

Τα δύο ζευγάρια, που μοιάζει να υπάρχουν πια στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», είναι ο Παναγιώτης Βαρουξής με την Χριστίνα Ορφανίδου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Σοφία Δανέζη. Τα δύο ζευγάρια εθεάθησαν στο επεισόδιο να κάνουν… ερωτικά παιχνιδάκια, που προκάλεσαν σοκ, κυρίως επειδή προβλήθηκαν.

Στην πρώτη περίπτωση, η Σοφία έκανε… πειράγματα στον Κεχαγιά, με εκείνο να τη ρίχνει από το κρεβάτι, ενώ στην άλλη ο Παναγιώτης επιχειρεί να… βγάλει το σουτιέν της Χριστίνας, χωρίς εκείνη να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Νωρίτερα, ο Κανέλλος έγινε έξαλλος με τον Μεγάλο Αδερφό.

Δανέζη - Κεχαγιάς: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο κρεβάτι!

Από τα πρώτα επεισόδια του Big Brother, τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι παίκτες έχουν καταλάβει την “αδυναμία” του Δημήτρη Κεχαγιά στη Σοφία Δανέζη.

Οι δύο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά και χαρακτηριστικό είναι πως όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν υποψήφια προς αποχώρηση, ο Δημήτρης ως κάτοχος του βέτο αμέσως την έσωζε και έτσι την κρατούσε μέσα στο reality.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεκαθάρισε στη Σοφία πως δεν μπορεί να τη δει φιλικά

Παρόλα αυτά, μετά το live της παρασκευής, η σχέση τους αναθερμάνθηκε και ήρθαν πάλι κοντά.

Ο Δημήτρης και η Σοφία το χθεσινό βράδυ κοιμήθηκαν μαζί στο δωμάτιο του αρχηγού με τα πειράγματα να είναι πολλά. Ωστόσο, δεν έγινε κάτι παραπάνω. Φωτιά βάζουν και οι τρυφερές στιγμές Χριστίνας και Παναγιώτη!

Πριν από λίγη ώρα στο live streaming προβλήθηκαν κάποια πλάνα από την ώρα που και οι δύο ήταν στο δωμάτιο των αγοριών και ο ένας δεν άφηνε τον άλλον από την αγκαλιά του.Δανέζη κεχαγιάς φιλιάΔανέζη κεχαγιάς