Ορθούλα Παπαδάκου: Συγκλονίζει η δήλωση της - "Δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή.."

"Κάθε μέρα θα χειροτερεύει..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ορθούλα Παπαδάκου: Συγκλονίζει η δήλωση της -

Η Ορθούλα Παπαδάκου προχώρησε σε μια συγκλονιστική και θλιβερή δήλωση η οποία αφορά την κατάσταση της υγείας της. Μέσω της Σάσας Σταμάτη και του "On Time" δίνει δύναμη στους ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Το 2011 η Ορθούλα Παπαδάκου είχε δηλώσει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή μετά από παρότρυνση του γιατρού της. Δείτε εδώ, επίσης, την αποκαλυπτική εξομολόγηση που έδωσε γνωστός σχεδιαστής μόδας στην Σάσα Σταμάτη.

"Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού ήταν ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή και αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυικό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει." Ανέφερε η Ορθούλα.

"Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου. Επιλέγω να είμαι καλά με τους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με υποστηρίζουνε. Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ διότι δεν θέλω άνθρωποι που δεν γνωρίζω καλά να με επηρεάζουν αρνητικά."

Τέλος, δήλωσε: "Όλοι φοβόμαστε το θάνατο. Όσο μεγαλώνεις τόσο το σκέφτεσαι. Δεν κρύβω την ηλικία μου. Αλλά με αυτά που βλέπεις γύρω σου και έχασα τον ανιψιό μου 27 χρονών από καρκίνο μέσα σε οκτώ μήνες. Θεωρώ ότι τη ζωή πρέπει να την τιμάμε και να λέμε κάθε μέρα που ξυπνάμε “ευχαριστώ, Θεέ μου”. Δυστυχώς στο χώρο της showbiz υπάρχει βρωμιά και ψέματα"

Βαρύ πένθος για την Ορθούλα Παπαδάκου

Βαρύ πένθος για την Ορθούλα Παπαδάκου. H ίδια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με κάποια πολύ συγκινητικά λόγια αλλά και φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση της.

Στη δύσκολη θέση να αποχωριστεί τον αγαπημένο τετράποδο φίλο της βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Ορθούλα Παπαδάκου. Ο σκύλος της τον οποίο είχε από το 2012, άφησε πριν λίγες ώρες την τελευταία του πνοή βυθίζοντας την έτσι στο πένθος.

Θέλοντας λοιπόν να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο, η Ορθούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε:

««R.I.P my boy Prince. Ο πρώτος και ο τελευταίος, κανείς δεν μπορεί να σε αντικαταστήσει. H καρδιά μου πονάει και το κορμί μου είναι μουδιασμένο. Αυτή την αγάπη είχα για σένα αγόρι μου. Mακάρι να μπορούσα να σε κρατήσω για μια τελευταία φορά. Έφυγες νωρίς αλλά μπορώ να πω ότι είχες 8 (σχεδόν ... 26 Ιουλίου 2012 - 26 Μαΐου 2020) υπέροχα χρόνια με αυτούς που σε αγαπούσαν. Είχες αγαπηθεί από πολλούς. Θα μου λείψεις πολύ Prince αλλά πάντα θα σε θυμάμαι. Για πάντα στην καρδιά μου». Στο πένθος βυθίστηκε ωστόσο και γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγες ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση της Ορθούλα Παπαδάκου: