Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Έριχνε "λάσπη" στην Diana μετά τον θάνατό της» - Απίστευτη καταγγελία για τον Κάρολο

Έχει ταράξει όλο το Buckingham!

«Έριχνε
News 13.10.2020 09:40
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε είναι έτοιμο να προκαλέσει ταραχή στο Buckingham. Αυτή τη φορά έγινε γνωστή μία απίστευτη καταγγελία για τον Κάρολο, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει «λάσπη» στην Diana ακόμα και μετά από το θάνατό της και συγκεκριμένα, στην ημέρα της κηδείας της.

Το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Κάρολος σύμφωνα με το βιβλίο Battle of Brothers, ήρθε λίγο πριν την κηδεία της λαίδης προς τον αδερφός της, Charles Spencer, τον 9ο Κόμη Spencer.

Οι δύο οικογένειες διαφώνησαν στο πώς θα διεξαχθεί η κηδεία, με την οικογένεια της Diana να επιμένει στο ότι θα ήταν λάθος να αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν σερ μία δημόσια πομπή κηδείας πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους.

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που είχαν διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη απόφαση του παλατιού ενώ οι δύο πρίγκιπες έχουν αποκαλύψει σε δηλώσεις τους πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαν κληθεί να κάνουν. Να θυμίσουμε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε να ανεβαίνει στο Broadway ένα μιούζικαλ με θέμα τη ζωή της Diana.

Αυτή είναι η καταγγελία που έγινε για τον Κάρολο για το σχόλιο που έκανε μετά το θάνατο της Diana

«Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να περπατήσει στη μεγάλη πομπή με τους δύο γιους του δίπλα του», έγραψε ο Lacey σε αποσπάσματα που έχει στην κατοχή του το People, «αλλά ο θείος Charles Spencer δεν συμφώνησε.

Ήταν ήδη θυμωμένος εκ μέρους της οικογένειάς του που η κηδεία της αδερφής του είχε μετατραπεί σε μια βασιλική περίσταση, και ήταν ιδιαίτερα αντίθετος στην ιδέα ότι τα νεαρά ανίψια του θα έπρεπε να περπατήσουν την ενός μιλίου διαδρομή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους».

«Ο Spencer αισθάνθηκε απόλυτα σίγουρος ότι η Diana θα ήταν τρομοκρατημένη με την ιδέα ότι οι γιοι της πρέπει να υποστούν μια τέτοια δοκιμασία», πρόσθεσε o Lacey. Τα είχε ήδη πει στον Κάρολο όλα αυτά. Μία διαφωνία μεταξύ τους «είχε τελειώσει με τον κόμη να κλείνει το τηλέφωνο στον γαμπρό του αφού ο Κάρολος έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο για την Diana».

Τελικά ο William και ο Harry ακολούθησαν την πομπή έχοντας στο πλευρό τους τόσο τον Κάρολο όσο και τον παππού τους, Φίλιππο.

Diana κηδεία παιδιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Diana: 2 ημέρες μετά την ανακοίνωση στο Buckingham πως παντρεύεται διέρρευσε αυτή η μυστήρια φωτογραφία

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Diana - Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα!

Share