Στον ΣΚΑΙ τρολάρουν την Φαίη Σκορδά για την τούμπα - Απίστευτες ατάκες στον αέρα

Οι Αταίριαστοι έδωσαν ρέστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον ΣΚΑΙ τρολάρουν την Φαίη Σκορδά για την τούμπα - Απίστευτες ατάκες στον αέρα

Ένα ήταν το γεγονός που στιγμάτισε την χθεσινή τηλεοπτική ημέρα: Η τούμπα που έφαγε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό - δείτε εδώ το απόσπασμα. Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, οι Αταίριαστοι θέλησα να... σχολιάσουν με κάποιες ατάκες το περιστατικό και... πραγματικά έδωσαν ρέστα.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έστειλαν τους… αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στην παρουσιάστρια και έπαιξαν το επίμαχο απόσπασμα.

«Στην απέναντι εκπομπή, αν πατήσετε κανάλι, στον ΑΝΤ1 δηλαδή, η κα. Σκορδά χθες είχε προεόρτια του Τρίτη και 13», είπαν αρχικά και πρόσθεσαν: «Οι καρέκλες του ΑΝΤ1 κάτι έχουν. Παιδιά αλλάξτε τις καρέκλες. Εξαιρετική η κα Σκορδά».

Ανακοίνωση "βόμβα" από την Φαίη Σκορδά - Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη έκλεισε με τον ΣΚΑΙ

Μια ανακοίνωση "βόμβα" έκανε το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, το Πρωινό, η οποία αφορούσε ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και πριν από λίγες ημέρες έκλεισε με τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστρια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η διάσημη μαγείρισσα που αγαπήθηκε στο παρελθόν από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης και που έκανε κάποιες εμφανίσεις και φέτος στον ALPHA έκλεισε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με δική της εκπομπή.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκλεισε με τον ΣΚΑΙ

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες αλλά η Φαίη Σκορδά ήταν πολύ σίγουρη για την συμφωνία αυτή.