Νίκος Μουτσινάς: Δύσκολο βράδυ για τον παρουσιαστή - Τι συνέβη

Φωτογραφία που είναι άυπνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Δύσκολο βράδυ για τον παρουσιαστή - Τι συνέβη

Δύσκολο φαίνεται πως ήταν το βράδυ της Δευτέρας 13/10 για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Νίκο Μουτσινά! Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις 5 τα ξημερώματα έπεσαν... βαριέα αυπνίες!

Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και λίγο καιρό δηλώνει φανατικός χρήστης του instagram και του αρέσει να μοιράζεται καθημερινές του στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτό έκανε λοιπόν και τα ξημερώματα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία σε story που είχε ένα πολύ παιχνιδιάρικο φίλτρο! Δείτε την παρακάτω:

Νίκος Μουτσινάς αυπνος instagram

Δείτε εδώ τι τον απασχολεί και δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί.

Με πράσινη ταπετσαρία οι τοίχοι στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία φαίνεται το σπίτι. Ο χώρος είναι πολύ μοντέρνος ενώ οι τοίχοι του έχουν την πιο εντυπωσιακή πράσινη ταπετσαρία.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι του ωστόσο κάθε φορά που καταφέρνουμε να δούμε έστω και μια γωνιά από τον προσωπικό του χώρο, μας εντυπωσιάζει και με το παραπάνω.

Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Μουτσινά που έχει πράσινη ταπετσαρία

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς πόζαρε μαζί με ένα από τα δύο σκυλάκια του και φάνηκε ανοιχτός ο χώρος πίσω του.

Το σημείο που σίγουρα μας τράβηξε την προσοχή ήταν η ταπετσαρία που ήταν πράσινη και συνδυαζόταν με τον καλύτερο τρόπο με το κίτρινο έπιπλο. Από την άλλη χθες, ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε να «κράξει» την Άννα Μαρία από το Big Brother στην εκπομπή του.