Έφη Σαρρή: Το νέο της ειδύλλιο με τον...Τραμπ! - "Με έχει μαγέψει"

Θέλει να τον διεκδικήσει από την Μελάνια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφη Σαρρή: Το νέο της ειδύλλιο με τον...Τραμπ! -

Την κάμερα του Happy Day επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η Έφη Σαρρή και εξομολογήθηκε τον "έρωτα της" με τον.. Τραμπ!

Η τραγουδίστρια η οποία από το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται ως coach στο "Just the 2 of us", αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει ταξίδι στην Αμερική ώστε να... διεκδικήσει τον Τραμπ από τη σύζυγό του Μελάνια! Δες, επίσης, το κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνει!

“Ήθελα να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο, τον ηγέτη, τον ξανθό. Με έχει μαγέψει ο Τραμπ, είναι πολύ ηγετικός. Έχει ξεπεράσει και εμένα. Δε ξέρω αν τα κάνει αλήθεια ή ψέματα. Με έχει μπερδέψει. Πραγματικά ήθελα να πάω να τον γνωρίσω και να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη Μελάνια, αλλά τώρα αρρώστησε και αυτός” ανέφερε η Έφη Σαρρή.

Θετικοί στον κορωνοϊό Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, όπως αποκάλυψε μέσω Twitter ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του Μελάνια, το βράδυ της Πέμπτης (τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας), λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Δύσκολες στιγμές για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ - Θετική στον κορωνοϊό ήταν η...

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η σύντροφος του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της επιτροπής που διευθύνει.

«Αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση. Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά ως προφύλαξη θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του». είπε ο Σέρτζιο Γκορ, επικεφαλής του προσωπικού της Επιτροπής Οικονομικών του Τραμπ.

Ντόναλντ Τραμπ junior σύντροφος

Η σύντροφος του γιου του Αμερικανού προέδρου, βρέθηκε θετική στην Νότια Ντακότα, προτού παραστεί στην εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ, ενώ ο γιος του βρέθηκε αρνητικός.

Η Γκιλφόιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τάλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ. Σοκάρει μάλιστα και η είδηση πως βγήκε ένταλμα σύλληψης κατά του Ντόναλντ.