Top trend της σεζόν οι δετές μπότες από τα H&M - Τις έχουν όλες οι Instagrammers

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top trend της σεζόν οι δετές μπότες από τα H&M - Τις έχουν όλες οι Instagrammers

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Η&Μ έχει κυκλοφορήσει και η αλήθεια είναι πως ένα κομμάτι που έχουμε ξεχωρίσει με διαφορά είναι αυτές οι υπέροχες δετές μπότες, οι οποίες αποτελούν σε κάθε περίπτωση το top trend της φετινής σεζόν και τις έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι instagrammers.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορεί σε κάθε περίπτωση να ανανεώσει το στιλ σου και να κάνει την εμφάνισή σου edgy και τολμηρή.

H&M δερμάτινες μπότες

Τις μπότες αυτές μπορείς άνετα να τις συνδυάσεις με το πιο μοδάτο παλτό γι' αυτή τη σεζόν. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Οι μπότες αυτές κοστίζουν 59,99€ και μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό μόνο πρόκειται να εξαντληθούν.

Καταγγελία για τα H&M - Αφορά όλους τους πελάτες

Μία σημαντική καταγγελία έγινε τις προηγούμενες μέρες για την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης, H&M, η οποία αφορά τόσου τους εργαζόμενους της όσο και τους χιλιάδες πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα.

Πρόστιμο 35,3 εκατομμυρίων ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία ένδυσης H&M, η οποία «καταδικάστηκε» για παράνομη παρακολούθηση εκατοντάδων εργαζόμενων στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το επίσημο «κατηγορώ», ο σουηδικός κολοσσός τηρούσε «εκτεταμένα αρχεία» για την οικογένεια, τη θρησκεία και την υγεία του εργατικού δυναμικού που διατηρεί στο κέντρο εξυπηρέτησης στη Νυρεμβέργη.

H&M καταγγελία

Μάλιστα, η διοίκηση αποδέχθηκε πλήρως την ευθύνη και διαβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποζημιώσει τους θιγόμενους εργαζόμενους. «Όλοι οι εργαζόμενοι στο κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και όσοι εργάζονταν για τουλάχιστον έναν μήνα έως τον Μάιο του 2018, όταν και τέθηκε σε ισχύ ο κανονισμός GDPR, θα λάβουν οικονομική αποζημίωση», ενώ καταγγελία δέχθηκαν και τα Lidl.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο στην Ευρώπη, με βάση τους αναθεωρημένους κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι είναι γνωστοί και ως GDPR. Πέρυσι, οι γαλλικές αρχές είχαν επιβάλλει πρόστιμο 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Google για αντίστοιχου περιεχομένου παραβάσεις.

Πηγή: kathimerini.gr

TAGS