My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της Τρίτης 13/10

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της Τρίτης 13/10

Και το σημερινό 13/10 επεισόδιο του My style rocks, έφτασε στο τέλος του και βγήκε όπως κάθε φορά η νικήτρια της ημέρας. Ποια ήταν αυτή και ποια βγήκε τελευταία;

Τα δυο κορίτσια που κατάφεραν να μαζέψουν την μεγαλύτερη βαθμολογία από κριτές και παίκτρια, ήταν η Αρετή Λις, αφού συγκέντρωσε 12,7 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κάτια Φουρτούνη με 12,3 βαθμούς.

Μετά την δεύτερη ψηφορορία που έκαναν οι συμπαίκτριες τους, η Αρετή ήταν αυτή που πήρε τον extra βαθμό για το gala της Κυριακής. Ενώ, στην τελευταία θέση βρέθηκε η Χριστίνα με 8,2 βαθμούς. Νωρίτερα, ο Κουδουνάρης, έκανε την Κάτια να ξεσπάσει σε κλάματα.

My Style Rocks: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα"

Το My Style Rocks δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα κάποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς.

Πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το παιχνίδι η Σοφιάνα , και τώρα έρχεται να αποχωρήσει και άλλη πολυσυζητημένη παίκτρια. Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, η οποία σχεδόν σε κάθε επεισόδιο συνήθιζε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους κριτές και μερικές φορές και τις συμπαίκτριες της.

Το πλατό του Love It και η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησαν την Μαρία, η οποία μίλησε για την αποχώρηση της.

«Αποχώρησα καθαρά για προσωπικούς λόγους. Στο My Style Rocks ντύνεσαι προσδοκώντας το 4 και το 5, σου βάζουν 1 και τρελαίνεσαι. Θα μπορούσα να έχω βοήθεια από στιλίστα, αλλά δεν είναι στις αρχές μου.Πιστεύω ότι συνεργάζονται με στιλίστες τα κορίτσια. Στα backstage είμαστε μια παρέα, όμως όταν βγαίνουμε υπάρχει ένταση. Μπήκα κυρία στο My Style Rocks και κυρία έφυγα», είπε η Μαρία Ίλτσεβιτς.

Δείτε το απόσπασμα:

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη "Δεν συμφωνώ..."

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν looks με θέμα την μόδα των 80s! Η Μαρία αν και πολύ όμορφη δεν κατάφερε να πάρει τα σχόλια που ήθελε απο τους κριτές και μάλιστα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα καθώς κατά την άποψη της αδικήθηκε από τον κύριο Κουδουνάρη.

Η Μαρία αν και πολύ όμορφη, πήρε ανάμεικτα σχόλια και συγκεκριμένα κατά τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν ταίριαζαν αυτά που φόρεσε γι αυτό και ο βαθμός του ήταν το ένα.

Ενοχλήθηκε η Μαρία απο αυτό καθώς πίστευε στην εμφάνιση της και διαφώνησε μαζί του ξεσπώντας σε κλάματα και έχοντας μια μικρή ένταση. Ξέσπασμα και απο τον Στέλιο Κουδουνάρη!