Άκης Δείξιμος: Εξελίξεις με την υγεία του λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση του

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Δείξιμος: Εξελίξεις με την υγεία του λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση του

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό στο Facebook, ο Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε όλες τις εξελίξεις με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε έλαβε τέλος και πλέον ο ίδιος έχει γυρίσει στην καθημερινότητα του. Από τις αρχές του Οκτώβρη ο τραγουδιστής, νοσούσε από τον ιό.

Η ανακοίνωση του Άκη Δείξιμου για τον κορωνοϊό

“-Τέλος η περιπέτεια μου με τον #covid19 , αν και με αυτό ζούμε πλέον και προσαρμόζουμε την ζωή μας, προσέχοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

-Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες. Ήταν πολύ συγκινητική η πρόθεση όλων να είναι κοντά μου, με κάθε τρόπο (ακόμα κι αν δεν το επέτρεψα για ευνόητους λόγους). Δέχτηκα πραγματικά άπειρη αγάπη.

-Να ευχαριστήσω δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο Θανάση Πριόβολο, που μου σύστησε τον ιατρό κ. Χρήστο Ζαφειρίου και με βοήθησε πολύ, καθώς και την φίλη μου Natassa Asimaki που με δυνάμωσαν ενώ ο ιός προσπαθούσε να με εξαντλήσει.

-Φυσικά η οικογένεια μου είναι σπουδαία και είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου. Μαμά, μπαμπά, Κώστα σας αγαπώ.

-Έχω επιστρέψει ήδη στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, στην μουσική μου και στην καθημερινότητα μου, ακολουθώντας τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

-Με χαρά θα δεχτώ όπως δέχτηκα αυτές τις μέρες, μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που περνούν την περιπέτεια τους με τον κορονοϊό.

-Εύχομαι υγεία, και σύντομα να ΖΟΥΜΕ πλέον χωρίς τον εφιάλτη που μας βρήκε τους τελευταίους μήνες.”, Έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος. Δείτε τα σημερινά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Άκης Δείξιμος κορωνοϊός

Άκης Δείξιμος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κορωνοϊό - «Έχω λίγο πυρετό, λίγα...»

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποκάλυψη πως νοσεί από κορωνοϊό έκανε ο Άκης Δείξιμος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά;

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Μοσχάτου μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και όπως έκανε γνωστό περνάει την ασθένεια με ήπια συμπτώματα.

«Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο και είχα δέκατα τη Δευτέρα. Την Τρίτη ανέβηκε ο πυρετός και έκανα το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είχα κορωνοϊό. Δεν μπορώ να υποψιαστώ από πού κόλλησα γιατί γενικά πρόσεχα» είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Δείξιμος.

«Από μία εβδομάδα πριν είχαν ενημερώσει και τον Δήμαρχο ότι θα απέφευγα να είμαι στο δημαρχείο για να μην έρθω σε επαφή με τον κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει. Από τη Δευτέρα ήμουν ήδη σε καραντίνα, πριν καν πάρω το τεστ στα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια, είπε: «Τα συμπτώματα είναι ήπια. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω λίγο πυρετό, λίγα δέκατα αλλά γενικά είμαι καλά». Δείτε πόσους έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ελλάδα.