Το «αντίο» του Γιάννη Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το «αντίο» του Γιάννη Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες

Το δικό του δημόσιο «αντίο» θέλησε να πει ο Γιάννης Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες, αφού ο ρόλος του ολοκληρώθηκε και πραγματοποίησε το τελευταίο του γύρισμα για τη σειρά.

Τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησαν το τραγικό τέλος του Θωμά Κυπραίου , με το twitter να τον αποθεώνει για την ερμηνεία του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιάννης Στάνκογλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες και έγραψε στη λεζάντα του:

«Λοιπόν, σήμερα τελικά τελειώνω από μέλισσες… αυτές τις άγριες… εδώ τώρα ετοιμασία για Γιούγκερμαν».

Άγριες Μέλισσες: Ανασταίνεται ο Θωμάς! Είδηση - σοκ για τον Γιάννη Στάνκογλου

Ο Θωμάς Κυπραίος ακόμα δεν πρόλαβε να πεθάνει και επιστρέφει από τους νεκρούς στο σημερινό 12/10 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες! Αυτή την σοκαριστική εξέλιξη δεν την περίμενε κανείς!

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου είπε πως η τελευταία του σκηνή στις Άγριες Μέλισσες δεν ήταν αυτή που είδαμε την Παρασκευή, αλλά αυτή που θα δούμε σήμερα, Δευτέρα!

«Είχε ένα γενικό και δύο κοντινά. Δεν θα υπάρξει επιστροφή του Θωμά Κυπραίου. Τη Δευτέρα το βράδυ θα δούμε την εξομολόγησή του. Εμφανίζομαι στο επόμενο επεισόδιο. Θα δούμε τη σκηνή, τι έχει ειπωθεί με τον Νέστορα. Οπότε, η τελευταία σκηνή έρχεται», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε εδώ spoiler φωτιά για την σειρά! Τι θα συμβεί σε 6 χρόνια;

Τι συνέβη στο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες όπου επέστρεψε από τους νεκρούς ο Θωμάς

Μια εβδομάδα αργότερα, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου. Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς. Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

Δείτε την σκηνή που μαθαίνει η Ελένη πως ο Θωμάς είναι νεκρός