Big Brother: Άγριος τσακωμός για Ραίσα - Χρήστο! «Στο λέω στα μούτρα σου...»

Δεν σταματούσε τις φωνές η παίκτρια μπροστά σε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος τσακωμός για Ραίσα - Χρήστο! «Στο λέω στα μούτρα σου...»

Έναν άγριο τσακωμό παρακολουθήσαμε στο σημερινό 13/10 επεισόδιο του Big Brother, ανάμεσα στην Ραϊσα και τον Χρήστο Βαρουξή μπροστά σε όλους τους παίκτες.

Η νέα αρχηγός της εβδομάδας, αφού μάζεψε όλους τους συμπαίκτες της στο σαλόνι και τους ανακοίνωσε τις αρμοδιότητες που θα έχει ο κάθε ένας, στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού.

Έκφρασε το μεγάλο της παράπονο στον Χρήστο, αφού ένιωσε αδικημένη με την συμπεριφορά του στην προηγούμενη δοκιμασία. Μπορεί να κέρδισε ωστόσο δεν της έδωσε συγχαρητήρια, παρόλο που εκείνη πάντα τον συγχαίρει.

Γρήγορα η συζήτηση έγινε καβγάς με την Ραίσα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της μπροστά σε όλους και να «καρφώνει» τον Χρήστο.

Big Brother: Εκτός εαυτού η Ραϊσα - «Άντε γαμ@@@@»

Πυρ και μανία ήταν στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ραΐσα που βγήκε εκτός εαυτού με τη Σοφία, λέγοντάς της «άντε γαμ@@@@» και προκαλώντας πανικό στο σπίτι.

Η Αλβανίδα παίκτρια ήταν η νικήτρια στην τελευταία δοκιμασία, πανηγυρίζοντας έξαλλα, αφού από θέση αουτσάιντερ έγινε η αρχηγός της νέας εβδομάδας, με όποια προνόμια μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η κουβέντα για τις αρμοδιότητες στο σπίτι, με τη Σοφία να τονίζει πως δε θέλει να πάει στην αποθήκη και να αναλάβει εκεί τις δουλειές. «Ή θα έρθεις μαζί μου τώρα ή άντε και γαμ@@@@», της απάντησε η Ραΐσα, ούσα έξαλλη με τη συμπαίκτριά της.

Big Brother: Συγκλόνισε η Ραίσα με την εξομολόγηση για τον πατέρα της - "Δεν τον ξέρω..."

Συγκλόνισε και ράγισε καρδιές η Ραίσα στο σημερινό επεισόδιο Big Brother. H νεαρή παίκτρια σε μια εξομολόγηση της ανέφερε τις άσχημες σχέσεις που έχει με τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την επίθεση που δεχόταν στο σχολείο επειδή ήταν οικογένεια χωρίς πατέρας αφού ο ίδιος τους είχε αφήσει.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν τον ξέρει και ούτε αυτός την ξέρει και δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του, μάλιστα σε κάποια περίοδο της ζωής της τον είχε μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην μπορεί να την βρεί!

https://www.youtube.com/watch?v=XY3nVl-VOLg