Ατύχημα για την Ελεονώρα Ζουγανέλη στον γάμο - Της σηκώθηκε το νυφικό! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για την Ελεονώρα Ζουγανέλη στον γάμο - Της σηκώθηκε το νυφικό! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και απαθανάτισε το ατύχημα που είχε με το νυφικό αλλά και τις υπέροχες στιγμές με συγγενείς και φίλους!

Σημαδιακή η ημερομηνία του γάμου (10/10) της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, αφού θα μπορούσε να συνοψίσει αυτή την υπέροχη σχέση που ξεκίνησε από μία τυχαία γνωριμία πριν από περίπου τέσσερις μήνες...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU, φωτογραφίες από Papadakis Press

Ενώ μέχρι πρόσφατα φαινόταν πως τα περιοριστικά μέτρα κατά του Covid-19 θα έβαζαν φρένο στην απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί, τελικά νίκησε ο έρωτάς τους και γι' αυτό ταξίδεψαν την περασμένη Παρασκευή για τη μεγάλη τελετή στις Σπέτσες, νησί όπου διατηρεί σπίτι ο γαμπρός.

Σκηνικό, η ονειρεμένη παραλία της Ζωγεριάς (η οποία δεν έχει πρόσβαση από τη στεριά, αλλά χρειάζεται θαλάσσιο ταξί για να την προσεγγίσεις) και συγκεκριμένα το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου είχε προγραμματιστεί ο γάμος για τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Φορώντας νυφικό με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και το πιο φωτεινό της χαμόγελο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στον ορίζοντα επάνω στο καΐκι (με μία μικρή καθυστέρηση, όπως προστάζουν οι παραδόσεις), συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και υπό τον ήχο παραδοσιακής μουσικής. Με δάκρυα χαράς στα μάτια την παρακολουθούσε η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη την ώρα που έδινε ένα τρυφερό φιλί στον γαμπρό και πλέον σύζυγό της, σφραγίζοντας έτσι αυτό το υπέροχο love story.

Μετά το πέρας της τελετής χόρεψαν τον πρώτο τους χορό (ένα παραδοσιακό τραγούδι) στο προαύλιο της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια αναχώρησαν για το γαμήλιο τραπέζι που έγινε στο Παλιό Λιμάνι και συγκεκριμένα στο Throubi, με τους νεόνυμφους να φτάνουν εκεί με άμαξα! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις 9 Ιουνίου, μία σημαδιακή ημερομηνία για τον Σπύρο Δημητρίου, αφού την ίδια μέρα είχε κηδέψει τον πατέρα του. Η φίλη του, Σάννυ Μπαλτζή, του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί της, όπου η μοίρα έφερε δίπλα του την Ελεωνόρα Ζουγανέλη...

Εκτός από απόλυτα ταιριαστοί, δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, με τον Γιάννη Ζουγανέλη να συμπληρώνει πως θα ήθελε πολύ να γίνει παππούς, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ερμηνεύτρια δεν είναι έγκυος. Αυτές τις μέρες συνεχίζει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τον άντρα της στις Σπέτσες, μέχρι να την καλέσουν πίσω οι υποχρεώσεις του «Voice»...

Φωτογραφία από το ατύχημα της Ελεονώρας Ζουγανέλη με το νυφικό

Μετά τον γάμο δεν έλειψαν και οι... αποκαλύψεις. Την ώρα που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεφε από τη Ζωγεριά, ο φακός του YOU έγινε αυτόπτης μάρτυρας στην προσπάθειά της να συγκρατήσει το φόρεμά της κόντρα στους ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν. Ο Σπύρος Δημητρίου, από την άλλη, χαμογελούσε βλέποντας τον... αγώνα που έδινε η γυναίκα του, ψάχνοντας κι εκείνος τρόπο να βοηθήσει την κατάσταση.

Ελεονώρα Ζουγανέλη ατύχημα στον γάμο περιοδικό YOU

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ