Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριο άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου : "Αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ"

Τεράστια επίθεση προς το πρόσωπό της!

Άγριο άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου :
News 14.10.2020 11:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μια συνέντευξη ιδιαίτερα "πικάντικη" έδωσε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα, ακόμα και για το ότι μπορεί "να βλέπει νεκρούς"!

Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση;

Η φωνή μου είναι βροντερή και μπορεί ν’ ακουστεί και να μας ξανάρθει πίσω, αυτό.

Ποιο;

Αυτό… Μπορεί να μας ξανάρθει, σε παρακαλώ πολύ… Μην αναφέρεσαι, δεν ξέρεις, κακιά η ώρα, μπορεί να είναι η ώρα ανοικτή. Αυτή η Μαλέσκου, που λένε ότι κάνει τη Μενεγάκη, γιατί αν προσπαθούσε να κάνει αυτό, δεν θα την ήθελα με τίποτα. Αυτή μου αρέσει λίγο που την έχω δει. Η άλλη η κακομοίρα, που είναι και πατρινιά, αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ.

Σε ποια αναφέρεσαι τώρα;

Αυτή τη… Minnie Duck, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έφυγε από το ένα κανάλι και την πήγαν σε άλλο, αυτή που έχει ένα μεγάλο στόμα. Πέρσι είχα πει ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει εκπομπή μόνη της και πετάχτηκε αυτή … Γραμμένη, που την πήραν μαζί, η οποία τη θαύμαζε χρόνια, οπότε το… παπί και η Γραμμένη.

Αναφέρεσαι στην Αφροδίτη Γραμμέλη;

Γραμμέλη τη λένε; Μήπως επειδή την έχω εγώ… γραμμένη, νόμιζα ότι τη λένε έτσι, γι’ αυτό, δεν ξέρω…

νίκος αποστολόπουλος

Νίκος Αποστολόπουλος: "Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

"Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς ενδοιασμούς! Ο ίδιος είπε δημόσια την προσωπική του γνώμη για τους νέους κριτές!

Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο ο ίδιος δεν δίστασε να σχολιάσει τους κριτές αγαπημένων ριάλιτι και να τους "βάλει" στον τοίχο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Η Έλενα Χριστοπούλου, λόγω των πρακτορείων μοντέλων έχει εξασκηθεί το μάτι της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέρει από μόδα; Από πού; Ας λέει ότι είναι κάτι. Κι εγώ λέω ότι είμαι ο νέος Πάπας. Και όλες αυτές οι γελοίες που κάνουν τους κριτές στην τηλεόραση έχουν και άποψη. Εγώ δεν είδα καμία να φοράει τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη και να κάνει καριέρα. Ποια καριέρα έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με δουλεύεις; Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της».

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο.

Έχετε δει ωστόσο το σπίτι του; Aν όχι χάνετε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Αποστολόπουλος: Η απίστευτη ατάκα απέναντι στο Δημήτρη Μακαλιά! Τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν on camera.. (Βίντεο)

Συνεχίζεται η κόντρα Παπαγεωργίου - Μαλέσκου: "Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να..."

Share