Με καυτή ροζ μίνι φούστα η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Σουλτάτου - Δείτε φωτογραφίες

Στα πιο αδύνατά της η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καυτή ροζ μίνι φούστα η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Σουλτάτου - Δείτε φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ξαναγύρισε στην Κρήτη και στην αγκαλιά της Βάσως Λασκαράκη και... έπιασε δουλειά φωτογράφου! Βγήκαν για βόλτα στα σοκάκια του νησιού και την απαθανάτισε σε καυτές πόζες φορώντας μια μίνι ροζ φούστα!

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές της μαζί τους. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε παρακάτω:

Δείτε εδώ τι τρώει το πρωί και δεν παίρνει γραμμάριο!

Στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη - Αχώριστο το ζευγάρι

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να είναι ξετρελαμένη με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι και πρόσφατα ανέβασαν μία κοινή φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δείξει πολλές φορές πως τα τελευταία χρόνια ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Οι δυο τους κάνουν συνέχεια κοινές δραστηριότητες, απολαμβάνουν τον χρόνο τους στο σπίτι ενώ το καλοκαίρι πέρασαν τις πιο μοναδικές διακοπές στην Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου.

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Πριν από μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λακαράκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Χθες βέβαια είδαμε και ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του ζευγαριού.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος