Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτο σαρδάμ όσον αφορά την Μελίνα Μερκούρη

Άβολο...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτο σαρδάμ όσον αφορά την Μελίνα Μερκούρη

Σε μια απίθανα γκάφα υπέπεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της σημερινής της εκπομπής Pop up. Το γνωστό μοντέλο θέλησε να προλογίσει το θέμα με τις εμφανίσεις και το στυλ της Μελίνας Μερκούρη, ωστόσο, αυτό που είπε ήταν αδιανόητο.

«Μια μέρα ξεχωριστή είναι σήμερα γιατί έχουμε ένα φανταστικό θέμα για μια γυναίκα – μύθο. Το στυλ και τις εμφανίσεις της Μελίνας Μερκούρη, καθώς σε λίγες μέρες θα κλείναμε 10 χρόνια από τη γέννησή της», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τι είπα; Δεν είπα 100; Α πα πα», αναφώνησε η Ηλιάνα, όταν την ενημέρωσαν γι’ αυτό που είπε.

«Είπα ότι η Μελίνα Μερκούρη θα γινόταν 10 χρονών σήμερα, ενώ θα γινόταν 100, αλλά… δε βαριέσαι», είπε αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε ακόμα την δήλωση της Ναταλίας Γερμανού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Άγριο άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου : "Αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ"

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση;

Η φωνή μου είναι βροντερή και μπορεί ν’ ακουστεί και να μας ξανάρθει πίσω, αυτό.

Ποιο;

Αυτό… Μπορεί να μας ξανάρθει, σε παρακαλώ πολύ… Μην αναφέρεσαι, δεν ξέρεις, κακιά η ώρα, μπορεί να είναι η ώρα ανοικτή. Αυτή η Μαλέσκου, που λένε ότι κάνει τη Μενεγάκη, γιατί αν προσπαθούσε να κάνει αυτό, δεν θα την ήθελα με τίποτα. Αυτή μου αρέσει λίγο που την έχω δει. Η άλλη η κακομοίρα, που είναι και πατρινιά, αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ.

Σε ποια αναφέρεσαι τώρα;

Αυτή τη… Minnie Duck, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έφυγε από το ένα κανάλι και την πήγαν σε άλλο, αυτή που έχει ένα μεγάλο στόμα. Πέρσι είχα πει ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει εκπομπή μόνη της και πετάχτηκε αυτή … Γραμμένη, που την πήραν μαζί, η οποία τη θαύμαζε χρόνια, οπότε το… παπί και η Γραμμένη.

Αναφέρεσαι στην Αφροδίτη Γραμμέλη;

Γραμμέλη τη λένε; Μήπως επειδή την έχω εγώ… γραμμένη, νόμιζα ότι τη λένε έτσι, γι’ αυτό, δεν ξέρω…

ξέσπασμα κατά της παπαγεωργίου

.