My style rocks: "Βγήκε" από τα ρούχα της η Μικαέλα - «Έχω ένα παιδί, έχω μια μετακόμιση και...»

Έγινε έξαλλη με τα σχόλια συμπαίκτριας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks:

Με εντάσεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Αφού μετά από ένα σχόλιο της Αρετής Λις η Μικαέλα Φωτιάδη "βγήκε" από τα ρούχα της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Όλα άρχισαν όταν η Αρετή είπε ότι διαφωνεί με τα σχόλια της Μικαέλα λέγοντας πως εκείνη «δε φοράει απλά ένα σετ». Η δεύτερη αντέδρασε σε όλα αυτά με την Αρετή να συνεχίζει λέγοντας πως το μοντέλο έχει βοήθεια από στυλίστα καθώς τα λουκ που επιλέγει αυτή την εβδομάδα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τις προηγούμενης.

Ακούγοντας τα λεγόμενα της συμπαίκτριάς της η Μικαέλα ξέσπασε λέγοντας λέγοντας:

«Αυτό το θέμα με το στυλίστα με στεναχώρησε πάρα πολύ. Έχω διάφορα στο κεφάλι μου, έχω και μια άλλη δουλειά, έχω ένα παιδί, έχω μια μετακόμιση και χίλια δυο. Τη προηγούμενη εβδομάδα που τα πήγα χάλια γιατί είχα πολλά στο κεφάλι μου. Θα μπορούσα να κάθομαι εδώ και να κλαίω όλη μέρα, δε το έκανα, ήμουν πιο ήσυχη γιατί είχα προβλήματα». Χθες, μια συμπαίκτρια της, λόγω του Κουδουνάρη, έβαλε τα κλάματα.

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Μικαέλας Φωτιάδη και η πρώτη της... κόντρα

Η Μικαέλα Φωτιάδη μπήκε σήμερα στο My Style Rocks με σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι μόδας. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή ενώ δεν έλειψε και η πρώτη της άτυπη κόντρα με μία από τις συμπαίκτριές της.

Εμφανώς αλλαγμένη η Μικαέλα, φαίνεται πως αποφάσισε να υιοθετήσει το καρέ μαλλί. Στην πρώτη της εμφάνιση έκανε μία αρκετά safe επιλογή και δεν πήρε την καλύτερη βαθμολογία, υποσχέθηκε ωστόσο να κάνει καθημερινά προσπάθεια για να βελτιωθεί.

Στο βίντεο της είπε ότι η παίκτρια που δεν συμπαθεί πολύ είναι η Τζένη Γεωργιάδου καθώς θεωρεί κάπως αυστηρή την κριτική της. Θυμίζουμε πως η Τζένη ήταν και η νικήτρια του Gala.

Η Τζένη σήμερα της έβαλε 2 και της εξήγησε πως η κριτική της δεν είναι αυστηρή αλλά αληθινή.

Μικαέλα Φωτιάδη my style rocks