Σαν άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο η Σμαράγδα Καρύδη σε φωτογραφία από το παρελθόν της - Απίστευτη αλλαγή

Στην αρχή δεν την αναγνωρίσαμε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο η Σμαράγδα Καρύδη σε φωτογραφία από το παρελθόν της - Απίστευτη αλλαγή

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Βίκυ Βολιώτη και η Σμαράγδα Καρύδη σαν καλή της φίλη θέλησε να στείλει και δημόσια τις ευχές της, με μια φωτογραφία τους από το παρελθόν, στην οποία η ηθοποιός είναι σαν άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο.

Οι δυο καλλιτέχνιδες γνωρίζονται από την αρχή της καριέρας τους και μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Αυτό το απέδειξε και η ανάρτηση στο Instagram.

Η Σμαράγδα Καρύδη, ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους πόσο θα ήθελε να την αγκαλιάσει και να περάσουν αυτή τη μέρα κάνοντας ένα ξέφρενο πάρτι.

«Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ αλήθεια . Θα της το χρωστάμε για του χρόνου. Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλα στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σμαράγδα Καρύδη πως ήταν παλιά

Λίγες ημέρες πριν την φωτογραφία της από το παρελθόν, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι Ένα εκατομμύριο YEN και στη δημοσιότητα βγήκαν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη δε δίστασε να ανεβάσει μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο χωρίς κανένα φίλτρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πως είναι μία γυναίκα που αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό της! Έτσι, δε φοβάται να ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς ρετούς ή χωρίς μακιγιάζ, δείχνοντας στα social media την αληθινή της εικόνα.

Με τις αναρτήσεις της αυτές, δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό, κάτι που έκανε άλλωστε τις προηγούμενες μέρες και η Μαίρη Συνατσάκη.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του μπάνιου της στην παραλία, η ίδια χαμογελά πλατιά στο φακό και σχολιάζει: «Σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές ευχές που δεν έχω προλάβει ακόμα να τις δω όλες ( …μαγείρευα…) και την πολλή αγάπη. Αυτή είναι που μου δίνει δύναμη για να κάνω όλα όσα έχω επιθυμήσει κι ακόμα παραπάνω. Σας φιλώ όλους γνωστοί μου και άγνωστοι φίλοι. Κι εσάς φίλοι μου καρδιακοί κι αδέρφια».