The Bachelor: Αδιανόητο! Παίκτρια πάτησε γκάζι και πήγε να πατήσει τον Βασιλάκο

Ήταν φανερή η αμηχανία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αδιανόητο! Παίκτρια πάτησε γκάζι και πήγε να πατήσει τον Βασιλάκο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό 14/10 επεισόδιο του The Bachelor. Παίκτρια πάτησε γκάζι με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και πήγε να πατήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Στο ομαδικό ραντεβού, οι 6 κοπέλες έπρεπε να κάνουν τον χαμηλότερο χρόνο στην πίστα καρτ με σκοπό να κερδίσουν και βα βγουν με τον Έλληνα bachelor.

Ο εργένης υποδέχτηκε την Αναστασία, τη Χριστίνα, τη Μαγδαληνή, τη Μαρίνα, τη Σία και τη Ραφαέλα και αφού τις βοήθησε να κατανοήσουν πώς θα κατάφερναν να φτάσουν στη νίκη, τις άφησε να προπονηθούν.

Όταν όμως τερμάτισαν, ο Παναγιώτης τρομοκρατήθηκε, όταν μια παίκτρια να πάτησε έγκαιρα το γκάζι να παραλίγο να τον πατήσει. Έτσι είναι η Έλενα χωρίς μακιγιάζ. Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

The Bachelor Highlights: Τα κλάματα της Μαριεύης, ο άγριος καυγάς και η λιποθυμία της Αντζελίνας

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor έφτασε στο τέλος του και εμείς έχουμε για εσάς όλο τα highlights. Από τα κλάματα της Μαριεύης στον άγριο καυγά της με την Αντζελίνα πριν την τελετή των ρόδων και στην λιποθυμία της τελευταίας.

The Bachelor: Στα "μαχαίρια" Μαριεύη και Αναστασία - "Να σου παίξω μια μπουνιά;"

Απίστευτες ατάκες ανάμεσα στα κορίτσια του Bachelor και συκγεκριμένα στην Μαριεύη και την Αναστασία! Τ ειρωνικά σχόλιο πήγαιναν και ερχόντουσαν!

Όσο οι εβδομάδες κυλούν, τα κορίτσια του Bachelor έρχονται διαρκώς σε κόντρα μεταξύ τους, βγάζοντας συμπεριφορές που σίγουρα δεν θα ήθελαν να δει ο Παναγιώτης.

Στο νέο επεισόδιο, επτά κορίτσια δέχτηκαν το κάλεσμα του Παναγιώτη για μια βόλτα με το σκάφος. Οι υπόλοιπες έμειναν πίσω, περνώντας ελεύθερο χρόνο στη βίλα.

Μάλιστα πολύ γρήγορα και η συζήτησε φούντωσε ανάμεσα σε Μαριεύη και Αναστασία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριεύη άρχισε τα ειρωνικά σχόλια για την παίκτρια του Bachelor, την οποία και δεν αποδέχεται με τίποτα. Σοκάρει η εικόνα της Σίας απο το νοσοκομείο!