GNTM 3: Πανέμορφες οι 3 αδερφές της τσιγγάνας - Δείτε τα πρόσωπά τους πρώτη φορά

Είναι ίδιες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Πανέμορφες οι 3 αδερφές της τσιγγάνας - Δείτε τα πρόσωπά τους πρώτη φορά

Τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής του GNTM 3, κέρδισε από την πρώτη κι όλας στιγμή, για τη σπάνια ομορφιά της, η νεαρή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη. Για πρώτη φορά τώρα βλέπουμε τις αδερφές της!

Γεννημένη σε μία φτωχική συνοικία έξω από την Πάτρα, η μελαχρινή Ρομά έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας, με την κύρια διασκέδασή της να είναι τα παιχνίδια με τις αδελφές της στις αλάνες του καταυλισμού.

Σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της είναι οι τρείς αδελφές της Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη, με τις οποίες έχει μια ξεχωριστή σχέση. Μάλιστα η αδελφή της Μαρία Κερασιώτη ασχολείται με τον στίβο, όπου πριν από λίγα χρόνια άνηκε και στην Παναχαϊκή Στίβου, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιδόσεις στα 100 μέτρα.

Όπως έχει αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η μεγάλη της αδυναμία είναι η μικρή ανιψιά της, ενώ να σημειωθεί ότι σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά θεία, αφού η 20χρονη αδελφή της περιμένει το δεύτερο παιδί της. Δείτε ακόμα την φωτογραφία της Παρασκευής που άφησε άφωνους τους κριτές!

Παρασκεύη gntm 3
gntm παρασκευή αδερφές
Παρασκεύη gntm

GNTM 3: Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με παίκτρια - «Θα φύγεις...»

Έξαλλη έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά την ώρα της αποχώρησης. Αφορμή στάθηκε το περπάτημα μιας παίκτριας, που πήγαινε να σταθεί μπροστά στους κριτές και να την κρίνουν.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία περπάτησε λες και βρίσκεται εκτός σπιτιού, κάτι που ενόχλησε τους τέσσερις κριτές και την γύρισαν πίσω στη θέση της για να περπατήσει σωστά.

Κυρίως νευρίασε η Βίκυ Καγιά που της είπε ότι τώρα βρίσκεται στο σπίτι του GNTM και πρέπει να περπατάει σαν μοντέλο, ενώ όταν έρθει η ώρα της πασαρέλας αν συνεχίσει έτσι θα φύγει από το παιχνίδι.