Τηλεοπτική "βόμβα" - Έρχεται Big Brother με διάσημους

Το περιμένουμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική

Είναι ένα από τα προγράμματα που συζητείται διαρκώς στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Big Brother» ξεκίνησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και έκτοτε βρίσκεται στο επίκεντρο. Tώρα μάλιστα ακούγεται πως θα γίνει το Big Brother Celebrities!

Παρά το γεγονός ότι είχαν δημιουργηθεί τεράστιες αντιδράσεις ζητώντας ακόμη και τη διακοπή του show, αυτό συνεχίζεται κανονικά. Σημειώνει μάλιστα και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης για τον ΣΚΑΪ, με δεδομένο τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «Survivor» που μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Όπως φαίνεται όμως ο ΣΚΑΪ θέλει να εκμεταλλευθεί το κενό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο ριάλιτι.Oι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου σκοπεύουν να κάνουν ένα «Big Brother» με celebrities.

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η διάρκειά του δε θα ξεπερνά τους δύο μήνες και σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές των ανθρώπων του ΣΚΑΪ με υποψήφιους παίκτες. Mεγάλο spoiler! Αυτοί θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η κατάσταση με την πανδημία αλλά και τη διαφημιστική αγορά.

Big Brother: Άγριος καβγάς για Ραϊσα - Ραμόνα! «Θα σου πετάξω το πιάτο στο κεφάλι»

Έναν άγριο καβγά παρακολουθήσαμε στο σπίτι του Big Brother, ανάμεσα στην Ραϊσα και την Ραμόνα, με την δεύτερη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Όλα ξεκίνησαν στην κουζίνα, με την Ραϊσα να παραπονιέται ότι δεν πλένει κανένας τα πιάτα και πως εκτός από το δικό τους πρέπει να πλένουν και τις υπόλοιπες κατσαρόλες. Ενώ, πέταξε την ατάκα στον Μπέντζη να πλύνει η Ραμόνα το πιάτο του, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Οι φωνές άρχισαν και με την συμπεριφορά της Ραϊσα βγήκε εκτός εαυτού η Μοροσάνου, αφού όπως είπε έχει πλύνει πολλές φορές τα πιάτα και έφτασε στο σημείο να της πει ότι θα της πετάξει το πιάτο που κρατούσε στο κεφάλι.