Κάτια Ζυγούλη: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε στον γιό της Αλέξανδρο!

Πολύ τρυφερή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε στον γιό της Αλέξανδρο!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μεγαλύτερος γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αλέξανδρος. Ο γιος του αγαπημένου ζευγαριού κλείνει εννέα χρόνια ζωής και η Κάτια Ζυγούλη ως ευτυχισμένη μαμά θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά και τον Αλέξανδρο και έγραψε στη λεζάντα: «Το υπέροχο αγοράκι μας, αυτό το τόσο διαισθητικό και σοφό παιδάκι, σήμερα γίνεται 9 χρόνων. Εννέα χρόνια μου δίνει μαθήματα ευαισθησίας και τον θαυμάζω άπειρα. Χρόνια πολλά Αλέξανδρέ μας».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία που γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2008, τον Αλέξανδρο που γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2011, την Αριάδνη που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2013 και τον μικρό Απόλλωνα που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 2016.

Δείτε τη δημοσίευση της Κάτιας Ζυγούλη για τα γενέθλια του γιου της.Μια φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη ωστόσο, έφερε και την αντίδραση του Σάκη Ρουβά.

Ζυγούλη Ρουβάς

Αγνώριστη στο πρόσωπο η Κάτια Ζυγούλη - Η φωτογραφία που έφερε πληθώρα αντιδράσεων

Αγνώριστη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης η Κάτια Ζυγούλη και πάθαμε σοκ. Η εικόνα της έφερε πληθώρα αντιδράσεων, καθώς είναι απλά... φανταστική.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος, στα χέρια του οποίου έχουν πολλές διάσημες γυναικείες προσωπικότητες. Η δουλειά του είναι μοναδική και η φωτογραφία του μοντέλο του αποδεικνύει.

Ο make up artist, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία είναι από το παρελθόν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως το Halloween ήταν πηγή έμπνευσής του.

Το μοντέλο, πόζαρε με smokey eyes που αναδεικνύουν τα γαλάζια μάτια της και κατάλευκο πρόσωπο και σώμα.