Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3 και την Ρασέλ!

Μιείναμε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη

H Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα στην εκπομπή της Ευτυχείτε για το GNTM 3 και τη Ρασέλ και μας άφησε άφωνους!

Η παρουσιάστρια του Open, η οποία δεν μασάει τα λόγια της είπε: «Έχω μάθει κάτι για τη Ρασέλ. Είναι ένα άτομο από την παραγωγή, μιλημένο από πριν για να υπηρετεί έναν ρόλο… Είναι βαρύ αυτό που λέω, αλλά το έχω μάθει…

Όπως και στο Big brother, πιστεύω υπάρχει άτομο που είναι μιλημένο από την παραγωγή… είναι αυτή η άποψή μου…»! Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Κατερίνα Καινούργιου: Το συγκλονιστικό βράδυ που πέρασε χθες με τον Φίλιππο!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς πέρασε το βράδυ της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, το οποίο συγκλόνισε αρκετά τον σύντροφο της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ήμασταν στο σπίτι χθες και τρώγαμε το βράδυ πίτσα και βάλαμε τηλεόραση… Ο Φίλιππος δεν βλέπει τηλεόραση και έβαλα λίγο Bachelor.
Το παιδί, ο Φίλιππος έπαθε πολιτισμικό σοκ! Το κοιτούσε και έλεγε «τώρα αυτό σοβαρά συμβαίνει; Όντως;»
Δεν το πίστευε! Τι είναι αυτός; Τι είναι αυτή; Είχε μείνει και μου έλεγε «πες μου ότι είναι σενάριο»»!

«Κόλαφος» η Κατερίνα Καινούργιου κατά του The Bachelor - «Τι γελοιότητα είναι αυτή...»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της για το The Bachelor και οι δηλώσεις της ήταν κανονικό «κόλαφος» καθώς δε δίστασε να χαρακτηρίσει το γνωστό ριάλιτι γελοιότητα, μετά από τα πλάνα που προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Η παρουσιάστρια ήταν πραγματικά έξαλλη με τα όσα διαδραματίστηκαν χθες και δε δίστασε να το πει στην εκπομπή της ξεκάθαρα μιλώντας με πολύ σκληρά σχόλια.

«Θέλω να πω κάτι. Τι γελοιότητα είναι αυτό που είδαμε. Τι γελοίο θέαμα. Και μετανιώνω για αυτά που είπα χθες, ότι καμιά φορά το βλέπω για να γελάω. Έχει ξεφύγει. Βλέπεις έναν άνδρα να φιλάει στο ίδιο επεισόδιο τρεις διαφορετικές γυναίκες. Να κλείνονται στις ντουλάπες για να κλαίνε. Τι ντροπή, τι θέαμα; Τι χάλια;

Είναι όλο στημένο, αλλά και πάλι είναι όλο λάθος. Επίσης πιστεύω πως ο Παναγιώτης μόλις τελειώσει το παιχνίδι δε θα βρίσκει κοπέλα. Ποια σοβαρή κοπέλα, αυτόν τον τύπο που έχει φιληθεί με το σύμπαν και περνάει αυτό το πρότυπο, θα τον δει σοβαρά;» είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου,.