Παίκτρια του My style rocks παντρεύεται τον Σεπτέμβρη με κουμπάρα την Ραμόνα

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου και της... βάφτισης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίκτρια του My style rocks παντρεύεται τον Σεπτέμβρη με κουμπάρα την Ραμόνα

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει παίκτρια του My style rocks, καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα παντρευτεί τον σύντροφό της με τον οποίο και περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Κουμπάρα στο γάμο, όπως αποκάλυψε, θα είναι η Ραμόνα Βλαντή.

«Ναι έγινε η πρόταση γάμου, και έγινε με πολύ όμορφο τρόπο. Εγώ είμαι από τα Μετέωρα. Είναι ένα μέρος που αγαπάω πάρα πολύ. Ένα μαγικό μέρος και ο σύντροφος μου, σκέφτηκε τι άλλο; Να μου τα κάνει εκεί», είπε αρχικά η Τζώρτζια Βαϊνά, στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Όσον για την περίοδο της εγκυμοσύνης της «Το βιώνω πάρα πολύ καλά σχετικά με άλλες κοπέλες που έχω ακούσει, φίλες μου, που την έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα με εμετούς και αυτά. Βέβαια είχα και εγώ αυτά τα συμπτώματα της ναυτίας, που δεν είναι και πολύ εύκολα. Τώρα είμαι καλύτερα σε αυτή την περίοδο των έξι μηνών. Δεν έχω κάποια από αυτά».

Για τον γάμο τους «Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο με βάφτιση με το καλό του χρόνου το Σεπτέμβριο. Κουμπάρα η Ραμόνα , νονά και μία άλλη φίλη του χώρου, μου είχε πει ότι θέλει πάρα πολύ και η Χριστιάννα η Γαλανοπούλου, Τώρα θα δούμε αν θέλει και κάποιος άλλος να γίνει νονός ή νονά».
Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια του My style rocks, έκανε ο Κουδουνάρης να βάλει τα κλάματα.

Τζώρτζια Βαϊνά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η πρώην παίκτρια του My style rocks

«Διανύω την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας. Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ναυτίες και αναγούλες και μετά είναι πιο ήρεμη η κατάσταση. Πονάει λίγο η μέση μου.
Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Περιμένω κοριτσάκι. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος." Δες επίσης ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ξανά έγκυος!

"Με τον άνθρωπο αυτό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα. Εκείνος με είχε δει στο My Style Rocks, μου έστελνε μηνύματα αλλά δεν έδινα σημασία. Πριν 1,5 χρόνο βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Ήμουν καλεσμένη κάπου στο Πόρτο Χέλι, δεν τον θυμόμουν και μου ξανασυστήθηκε. Και ξεκίνησε μια επικοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Βαϊνά.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει πότε θα κάνει τον θρησκευτικό, αλλά και τον πολιτικό γάμο. «Πρώτα ο Θεός για γάμο λέμε το 2021, να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αλλά πρώτα θα κάνουμε πολιτικό γάμο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο» είπε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Σύζυγος Τζώρτζιας