Πανζουρλισμός στο Internet με την Ελένη Φουρέιρα - Ξέσπασε πανικός με ένα βίντεο

Ποιος την υποδύθηκε στην Κροατία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στο Internet με την Ελένη Φουρέιρα - Ξέσπασε πανικός με ένα βίντεο

Πανζουρλισμός επικρατεί στο Internet, με την Ελένη Φουρέιρα. Έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με ξένο καλλιτέχνη να την υποδύεται και να δίνει ρεσιτάλ με το Fuego.

Συγκεκριμένα, στην Κροατία, οι τηλεθεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση το τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision, ωστόσο όχι από την τραγουδίστρια, αλλά από... άνδρα.

Ο τραγουδιστής Μάρκο Μπράιτς, ήταν αυτός που κλήθηκε να «μεταμορφωθεί» σε Ελένη Φουρέιρα για τις ανάγκες του Your Face Sound Familiar στη χώρα.

Όπως ήταν επόμενο το απόσπασμα από το παιχνίδι έγινε viral και κυκλοφορεί παντού, ενώ στο Youtube έχει δημιουργηθεί πανικό με τα σχόλια. Όπως φαίνεται, η τραγουδίστρια μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό έχει δει τεράστια επιτυχία ακόμη και σε ξένες χώρες. Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα. Δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει.

Θρίαμβος για την Ελένη Φουρέιρα - Η είδηση που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο

Για ακόμα μία φορά, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να σημειώσει κανονικό θρίαμβο στα επαγγελματικά της. Εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει «τρελάνει» για τα καλά τους φανς της μία φοβερή είδηση για το πιο δημοφιλές κομμάτι της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δείξει πως δεν θα αφήσει ούτε λεπτό να πάει χαμένο και έτσι δουλεύει διαρκώς για να ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο κοινό της.

Το κοινό από τη μεριά του έχει ανταμείψει και με το παραπάνω την προσπάθεια που κάνει η Ελένη Φουρέιρα και μόλις χθες έγινε γνωστό πως το Fuego, το τραγούδι που είχε καταφέρει να προκαλέσει πανικό μετά την συμμετοχή του στη Eurovision, να φτάνει τα 80.000.000 streams στο Spotify! Δείτε εδώ και μερικά ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για την Ελένη Φουρέιρα.

Αυτή είναι η είδηση για την Ελένη Φουρέιρα που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο

Ελένη Φουρέιρα Fuego