Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια - Στο πλευρό της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το ανακοίνωσε η ίδια

Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια - Στο πλευρό της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
News 15.10.2020 19:54
Από Ελένη Ζουγανέλη

Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε τις χαρές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι από τους πρώτους που έμαθε για το γεγονός, στην στηρίζει πάντα.

Συγκεκριμένα, εκτός από την τηλεόραση, η ίδια ασχολείται και με την υποκριτική και θα την δούμε για ακόμη μια χρονιά σε μια επιτυχημένη παράσταση.

Συγκεκριμένα, μετά από 2 χρόνια επιτυχίας, 60.000 θεατές και περισσότερες από 250 sold-out παραστάσεις, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, επέστρεψε για να κλείσει τον κύκλο του με τελευταίες παραστάσεις και live streaming μεταδόσεις.

Οι τελευταίες λοιπόν παραστάσεις παραστάσεις είναι από 14 έως 18 Οκτωβρίου

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις έχουν ήδη εξαντληθεί, αδράξτε όμως την ευκαιρία να δείτε την τελευταία παράσταση σε Real Time Live Streaming στις 18 Οκτωβρίου και 19:30 ώρα Ελλάδος. Δύσκολες ώρες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια Γιούνκερμαν

Ζέτα Μακρυπούλια: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αγκαλιά με το σκύλο που έχουν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζάννη, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Fan club του τραγουδιστή στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που ήταν στις 4/10, μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, από βόλτα που έκανε με τον σκύλο.

Η εικόνα είναι πολύ τρυφερή, αφού είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχει σκύψει και να του δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε στα ζώα την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε (ή που θα έπρεπε να έχουμε)γι αυτά. Ας είμαστε κοντά τους ,με όποιο τρόπο μπορούμε,κάθε μέρα, γιατί μόνο Αγάπη έχουν να μας δώσουν!», γράφει η ανάρτηση.

Ενώ, την ίδια ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό η Ζέτα Μακρυπούλια συγκλόνισε με το βίντεο και την εξομολόγηση της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε η σκυλίτσα τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: "Χαμός" με τα νούμερα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από την Ζέτα Μακρυπούλια - Δημοσίευσε φωτογραφία

Share