Στο Πρωινό ανακοινώθηκε η είδηση για την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη

Όλες οι λεπτομέρειες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Πρωινό ανακοινώθηκε η είδηση για την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη

Για τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζεται ο Θοδωρής Αθερίδης και όπως έγινε γνωστό θα παρουσιάζει την εκπομπή Έλα και θα δεις, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στις τελευταίες προετοιμασίες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Το πρωινό, η πρώτη ή η δεύτερη εκπομπή του θα είναι αφιερωματική για τα 31 χρόνια του Μεγάλου Καναλιού. Στη συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να δώσουν το παρών παλιά στελέχη του σταθμού που έχουν χρόνια να βγουν στην τηλεόραση.

Μάλιστα, θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με τις εκπομπές που παρουσίαζε στο παρελθόν η Σεμίνα Διγενή, με παρέες που θα συγκεντρώνονται στο πλατό και θα λένε τις ιστορίες τους είτε μουσικά είτε όχι. Το MEGA να σημειώσουμε πως εξέδωσε και μια έκτακτη ανακοίνωση.

Θοδωρής Αθερίδης: «Πήρα αγκαλιά τον εγγονό μου επιτέλους...»

Ο Θοδωρής Αθερίδης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για το υπέροχο συναίσθημα που ένιωσε όταν πήρε και πάλι αγκαλιά τον αγαπημένο του εγγονό, μετά την λήξη της καραντίνας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδέχθηκε πριν από λίγο καιρό τον εγγονό του, μιας και η κόρη του Φωτεινή, έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι το οποίο έχει αλλάξει τη ζωή όλων.

Τις προάλλες, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr είχε "τσακώσει" τον Θοδωρή Αθερίδη με την Σαμαράγδα Καρύδη σε πρωινή βόλτα. Δείτε τους εδώ!

Ωστόσο, ενώ παππούς και εγγονός ήταν πολύ δεμένοι, με την επιβολή της καραντίνας χρειάστηκε να αποχωριστούν.

Θοδωρής Αθερίδης εγγονός

Όπως εξήγησε ο Θοδωρής Αθερίδης, επέλεξε να μην επισκεφθεί την κόρη του και τον εγγονό του, κυρίως γιατί φοβόταν για τον ίδιο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς «Μην Ψαρώνεις», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Αυτά είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον εγγονό του

«Τον πήρα τελικά αγκαλιά τον εγγονό μου. Δεν μπορούσα να μην τον... δαγκώσω λίγο», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου.