Big Brother: Έξαλλη η Αφροδίτη με την Άννα Μαρία - Της απάντησε... καταλλήλως ο Θέμης

Ένα τραγούδι έφερε νεύρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλη η Αφροδίτη με την Άννα Μαρία - Της απάντησε... καταλλήλως ο Θέμης

«Βαριές» ήταν οι εκφράσεις, που ακούστηκαν στο σπίτι του Big Brother, με τους Αφροδίτη, Άννα Μαρία και Θέμη να βρίσκονται στα «κάγκελα» για όσα διαδραματίζονται.

Η διαμάχη μεταξύ των παικτών χωρίστηκε σε δύο περιστατικά. Στο πρώτο, η Άννα Μαρία τραγουδούσε με τη Ραμόνα και η Αφροδίτη εκνευρίστηκε με ορισμένους στίχους όσων έλεγαν, τονίζοντας πως είναι προσβλητικοί. Η Άννα Μαρία, από την πλευρά της, απάντησε πως δε θα της υπαγορεύσει κανείς το πώς θα τραγουδά.

Στη συνέχεια, ο Θέμης βάφτηκε κλόουν, αλλά… με νόημα, για να υπερτονίσει τη δήλωση, ότι το σπίτι είναι ένα τσίρκο. Ο ίδιος, παράλληλα, χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του ως «κλόουν» με όσα κάνουν. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία έπεσε με μανία πάνω στον Πυργίδη.

Τηλεοπτική "βόμβα" - Έρχεται Big Brother με διάσημους

Είναι ένα από τα προγράμματα που συζητείται διαρκώς στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Big Brother» ξεκίνησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και έκτοτε βρίσκεται στο επίκεντρο. Tώρα μάλιστα ακούγεται πως θα γίνει το Big Brother Celebrities!

Παρά το γεγονός ότι είχαν δημιουργηθεί τεράστιες αντιδράσεις ζητώντας ακόμη και τη διακοπή του show, αυτό συνεχίζεται κανονικά. Σημειώνει μάλιστα και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης για τον ΣΚΑΪ, με δεδομένο τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «Survivor» που μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Όπως φαίνεται όμως ο ΣΚΑΪ θέλει να εκμεταλλευθεί το κενό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο ριάλιτι.Oι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου σκοπεύουν να κάνουν ένα «Big Brother» με celebrities.

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η διάρκειά του δε θα ξεπερνά τους δύο μήνες και σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές των ανθρώπων του ΣΚΑΪ με υποψήφιους παίκτες. Mεγάλο spoiler! Αυτοί θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η κατάσταση με την πανδημία αλλά και τη διαφημιστική αγορά.