Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτή η τελική 5άδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Ονόματα «βόμβα»

Big Brother: Αυτή η τελική 5άδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση
News 16.10.2020 01:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένα από τα ονόματα ωστόσο, δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», 2 γυναίκες και ένας άντρας βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ωστόσο, ο Ζακ έσωσε με το βέτο, τον Κεχαγιά με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να είναι 5, καθώς 3 άτομα βγήκαν σε ισοψηφία.

Η πεντάδα των υποψηφίων, λοιπόν, αποτελείται από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη τη Σοφία Δανέζη, την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον Χρήστο Βαρουξή.

Τηλεοπτική "βόμβα" - Έρχεται Big Brother με διάσημους

Είναι ένα από τα προγράμματα που συζητείται διαρκώς στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Big Brother» ξεκίνησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και έκτοτε βρίσκεται στο επίκεντρο. Tώρα μάλιστα ακούγεται πως θα γίνει το Big Brother Celebrities!

Παρά το γεγονός ότι είχαν δημιουργηθεί τεράστιες αντιδράσεις ζητώντας ακόμη και τη διακοπή του show, αυτό συνεχίζεται κανονικά. Σημειώνει μάλιστα και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης για τον ΣΚΑΪ, με δεδομένο τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «Survivor» που μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Όπως φαίνεται όμως ο ΣΚΑΪ θέλει να εκμεταλλευθεί το κενό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο ριάλιτι.Oι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου σκοπεύουν να κάνουν ένα «Big Brother» με celebrities.

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η διάρκειά του δε θα ξεπερνά τους δύο μήνες και σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές των ανθρώπων του ΣΚΑΪ με υποψήφιους παίκτες.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η κατάσταση με την πανδημία αλλά και τη διαφημιστική αγορά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Τα πλάνα "φωτιά" της Αφροδίτης και του Κεχαγιά!

Big Brother: Η ανατρεπτική δοκιμασία για το βέτο, ο νικητής και η ποινή στην Χριστίνα

Share