Big Brother: Αυτή είναι η φωτογραφία που έκοψαν στο μοντάζ λόγω ακαταλληλότητας - Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Αρκετά τραβηγμένο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αυτή είναι η φωτογραφία που έκοψαν στο μοντάζ λόγω ακαταλληλότητας - Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Πολλές είναι οι σκηνές από το σπίτι του «Big Brother» που έχουν λογοκριθεί πολύ, με τους τηλεθεατές να βλέπουν πολλές σκηνές του live streaming να «κόβονται» από τον αέρα του ΣΚΑΪ.

Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί είναι αρκετά τραβηγμένα και προχωρημένα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα προσβλητικό για τον τηλεθεατή στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τον Δημήτρη Κεχαγιά, τον οποίο η παίκτρια αγγίζει σε άκρως απαγορευμένο σημείο του σώματός του.
Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, ο παίκτες μάλλον ξύπνησε.. με όρεξη, με την Αφροδίτη να αποφασίζει να βάλει το χέρι της εκεί που δεν πρέπει.

Ευτυχώς ο ΣΚΑΙ δεν τόλμησε να δείξει στον αέρα αυτό το στιγμιότυπο.

big brother ακατάλληλο

Big Brother: Όλη η αλήθεια για τη σχέση Δανέζη - Κεχαγιά! Είναι ζευγάρι;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει με την Σοφία Δανέζη μέσα στο σπίτι του Big Brother. Είναι τελικά ζευγάρι η όχι;

«Αισθανόμαστε καλά, ο ένας για τον άλλον, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, εδώ μέσα που όλα είναι δύσκολα και νιώθουμε πάρα πολύ καλά. Το μόνο που μπορεί να με επηρεάσει είναι θετικά, όπως και με επηρεάζει και γι΄αυτό είμαστε συνέχεια μαζί. Στις εντάσεις όμως, η Σοφία είναι όπως είναι και ένας άντρας», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα τους αποκάλυψε «Μοιραζόμαστε και το ίδιο κρεβάτι, μας βοηθάει, εντάξει, περνάμε όμορφα, γελάμε, κάνουμε χαβαλέ. Και με την κολλητή μου, έχουμε κοιμηθεί πάρα πολλές φορές μαζί.Με τη Σοφία δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδέψουμε κάπως αλλιώς, πέρα από αυτό που κάνουμε μέχρι στιγμής». Νωρίτερα όμως, είχαν μερικές πολύ καυτές στιγμές.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κεχαγιάς για χάρη της Δανέζη - Ήταν άσχημα ψυχολογικά

«Λύγισε» στην αγκαλιά της Σοφίας Δανέζη ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ξέσπασε σε κλάματα, μετά τον τσακωμό τους στο δωμάτιο του αρχηγού.

Μια πλάκα, στάθηκε αφορμή για να τσακωθούν άσχημα οι δυο παίκτες, που όπως φαίνεται είναι παραπάνω από φίλοι, κάτι που δηλώνουν και οι συμπαίκτες τους.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς λοιπόν, μετά τον τσακωμό τους, πήγε στο δωμάτιο των γυναικών και συζήτησε με την Σοφία Δανέζη. Μάλιστα, είχε στεναχωρηθεί τόσο πολύ για την παρεξήγηση που σημειώθηκε, που είχε ως αποτέλεσμα να κλάψει.

«Δεν θέλω να σε κάνω να πονάς. Με ξεφτίλισες. Λέμε πράγματα που είναι άσχημα και εννοούμε κάτι υποδεέστερο από κάτω; Είμαι ξεκάθαρος σε όσα σου είπα; Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Εσύ αντιλήφθηκες τίποτα;», είπε ο παίκτης.

Τελικά τα βρήκαν και όλα είναι καλά ανάμεσα τους.