Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε γυμνισμό και της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία - Τι έκανε;

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε γυμνισμό και της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία - Τι έκανε;

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε για την Ιωάννα Τούνη, ενώ αποκάλυψε πως της έχουν ζητήσει να βγάλουν σέλφι σε παραλία γυμνιστών.

«Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα, ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Και περισσότερο απ’ όλα δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη ήθελα περισσότερο να αναφέρω.

Ναι, κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα, είναι ένα σώμα. Το πώς θα σκεφτείς γι’ αυτό το σώμα δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, είναι ευθύνη αυτού του ανθρώπου που θα κάνει αυτή τη σκέψη. Δεν θα ήμουν με κάποιον που δεν θα ήθελε να κάνω γυμνισμό, κυρίως γιατί αυτό θα σήμαινε και άλλα πράγματα για την προσωπικότητά του.

Σε παραλία γυμνιστών στη Σαμοθράκη ήρθαν και μου ζήτησαν να βγάλουμε φωτογραφία. Και του είπα “ναι βρε παιδάκι μου, αλλά είμαστε κάπως γυμνοί τώρα, καλύτερα κάποια άλλη στιγμή”», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.Δείτε την νέα συλλογή παπουτσιών της!

Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: Θα τη δούμε να παρουσιάζει το Mega star?

ις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι ένα από τα πρόσωπα του νέου Mega Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Κρικοριάν «Στη Φωλιά των Κου Κου», το Mega επιθυμεί να επαναφέρει στους δέκτες μας μία από τις πιο αγαπημένες μουσικές εκπομπές της δεκαετίας του ‘90.

Η κάμερα του Star συνάντησε τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία απάντησε στις φήμες για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Δεν έχω ιδέα για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι από εσάς το έμαθα. Θα ήθελα να το συζητήσω γιατί το Mega Star όπως ήτανε, που είχε να κάνει με τα charts, τα ραδιόφωνα και όλα αυτά, δεν υφίσταται με τον ίδιο τρόπο. Πλέον, είμαστε στο ίντερνετ, είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που ασχολούμαστε με τη μουσική», ξεκαθάρισε η Μαίρη Συνατσάκη.