J2US: Έξαλλη η Έφη Σαρρή - "Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει"

Προειδοποιεί τους κριτές του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Έξαλλη η Έφη Σαρρή -

Στον Αρτ και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε η Έφη Σαρρή, η οποία αύριο ξεκινάει στο J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια προειδοποίησε τους τέσσερις κριτές να μην τολμήσει κανείς να την κρίνει.

«Είπα το “ναι” στο J2US γιατί ήθελα να περάσω καλά, να κάνουμε λίγη πλάκα, να γελάσουμε. Τα χρήματα δεν μετράνε. Δεν κοιτάζω να κάνω περιουσίες για να τα αφήσω στα εγγόνια μου γιατί δεν έχω», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή για τη συμμετοχή της στο J2US.

Δες το πρόσωπο αποκάλυψη που θα βρεθεί στην πρεμιέρα!

Δεν θα κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή, θα κρίνει τον συμπαίκτη μου. Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι κόουτς. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Έφη Σαρρή: Το νέο της ειδύλλιο με τον...Τραμπ! - "Με έχει μαγέψει"

Την κάμερα του Happy Day επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η Έφη Σαρρή και εξομολογήθηκε τον "έρωτα της" με τον.. Τραμπ!

Η τραγουδίστρια η οποία από το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται ως coach στο "Just the 2 of us", αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει ταξίδι στην Αμερική ώστε να... διεκδικήσει τον Τραμπ από τη σύζυγό του Μελάνια! Δες, επίσης, το κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνει!

“Ήθελα να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο, τον ηγέτη, τον ξανθό. Με έχει μαγέψει ο Τραμπ, είναι πολύ ηγετικός. Έχει ξεπεράσει και εμένα. Δε ξέρω αν τα κάνει αλήθεια ή ψέματα. Με έχει μπερδέψει. Πραγματικά ήθελα να πάω να τον γνωρίσω και να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη Μελάνια, αλλά τώρα αρρώστησε και αυτός” ανέφερε η Έφη Σαρρή.

Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Η Γωγώ Τσαμπά, θα λάβει μέρος στο J2US! Η γνωστή τραγουδίστρια υπηρετεί χρόνια το παραδοσιακό τραγούδι και σε λίγες ημέρες θα τη δούμε να… “εκπαιδεύει” τον Θανάση Πασσά.

Το αντισυμβατικό ντουέτο, θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό. Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη συμμετοχή της στο μουσικό show.

«Είμαι πολύ καλά. Θα έλεγα ότι είμαι και ευτυχισμένη που θα ζήσω όλο αυτό».

Ίσως κληθείτε να πείτε και τραγούδια διαφορετικού ύφους από αυτά που εσείς υπηρετείτε. Θα το κάνετε με πάθος και την ίδια ζέση;

«Εννοείται, γιατί είναι τραγούδι».

Πως και αποδεχθήκατε τη συγκεκριμένη πρόταση;

Κάθισα και το σκέφτηκα, όμως ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ φίλος και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όλο το team έχει τρομερή ζεστασιά, γι’ αυτό και δέχτηκα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Παρ'όλα αυτά, έχουμε τα σίγουρα 13 ζευγάρια που θα δούμε στην πρεμιέρα!