Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα και μας δείχνει τι τρώει!

Πολύ γλυκιά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα και μας δείχνει τι τρώει!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βασιλική Μιλλούση είναι από τις πιο χαρούμενες εγκύους που έχουμε δει. Η ίδια μοιράζεται στο instagram αρκετές στιγμές της καθημερινότητας της. Η πιο πρόσφατη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και τρώει!

Μετά την ανακοίνωση στα social media ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, το χαμόγελο δεν έχει φύγει από το πρόσωπό της.

Στις αναρτήσεις της στο Instagram, που είναι αρκετά συχνές, δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη που η οικογένειά της με τον Λευτέρη Πετρούνια θα μεγαλώσει.

Η κοιλίτσα της τους τελευταίους μήνες έχει φουσκώσει πολύ όπως θα δείτε για ακόμα μια φορά στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε. Είναι μέσα στο ασανσέρ, χαμογελά ( φυσικά) και τρώει ένα μήλο. Μας αποκάλυψε ακόμα πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος!

Βαιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με την κόρη της που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση και έκανε το διαδίκτυο να «λιώσε».

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της περνάει μοναδικές στιγμές με την μοναχοκόρη της.

Μπορεί η μικρή Σοφία μπορεί να μην έχει βαφτιστεί, αλλά η μαμά της θέλησε να αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία και να ευχηθεί δημόσια σε όσες "Σοφούλες" γιορτάζουν.

«Εμείς θα γιορτάσουμε του χρόνου, όμως χρόνια πολλά σε όλες τις Σοφούλες», έγραψε στη λεζάντα της.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και "έριξε" το Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά η ευτυχισμένη μανούλα, «έριξε» το Instagram!

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Λευτέρης Πετρούνιας, βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ενώ περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έξοδό τους στην παραλία. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής της.

Μιλλούση παιδί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγους μήνες πριν γεννήσει

Βασιλική Μιλλούση: Ευλύγιστη ακόμα και στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - Δείτε τη πάνω στη δοκό