Πανικός στην κόντρα Χριστοπούλου - Καλλίτση: Θέση παίρνουν οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πανικός στην κόντρα Χριστοπούλου - Καλλίτση: Θέση παίρνουν οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζουν την κόντρα τους, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018, όταν η κ. Χριστοπούλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Καλλίτση για το ότι εκείνος είχε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας. Σήμερα μέσα απο το Πρωινό αποκαλύφθηκε πως πήραν θέση παίρνουν και οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη!

Τον Νοέμβριο του 2018 εκείνος της κάνει μήνυση για ψευδορκία και απάτη. Αρχικά απορρίφθηκε.

Σήμερα, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλεί εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της -Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη-, με ποινική δίωξη.

Με τρείς ανακοινώσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απαντούν για την υπόθεση. Μια νέα κόντρα με "καρφια" στον αέρα δημιουργήθηκε μεταξύ Έλενας Χριστοπούλου και Γρηγόρη Γκουντάρα!

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Στον ανακριτή ο Καλλίτσης για την Έλενα Χριστοπούλου

Μόλις πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έσκασε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για την υπόθεση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση. Ο δεύτερος, βρέθηκε σήμερα ενώπιων του ανακριτή.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στην Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Μαρία Ηλιάκη και μία ακόμα δημοσιογράφο είναι ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω. Ο Πάνος Καλλίτσης μάλιστα, βρέθηκε ήδη ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο.