Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ρούλας κορομηλα

Σε τι αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ρούλας κορομηλα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά έχει δείξει την ευαισθησία της στα ζώα. Έτσι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης ζωών στην χώρα μας.

Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία θέλει να παροτρύνει να αγαπάμε τα ζώα και να μην βγάζουμε τον σαδισμό σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

"Όσοι εξωτερικεύουν τον σαδισμό τους πάνω σε ανυπεράσπιστα ζώα να τιμωρούνται επιτέλους παραδειγματικά"

Δείτε ακόμα μια ανάρτηση της που συγκίνησε!

κορομηλά

Στα πιο αδύνατά της η Ρούλα Κορομηλά - Φωτογραφίες απόδειξη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν τρανή απόδειξη του πόσο πολύ έχει αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό. Η σιλουέτα της παρουσιάστριας είναι πραγματικά μοναδική.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχαν ακουστεί πολλά για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο J2US. Δείτε εδώ πώς απάντησε η ίδια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά που αποτελούν απόδειξη ότι είναι στα πιο αδύνατά της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με τη φόρμα της και το χαλαρό τοπάκι της και μας δείχνει πως το σώμα της εξακολουθεί να είναι αλάνθαστο.

Απίστευτο περιστατικό σε δημόσιο χώρο με την Ρούλα Κορομηλά: "Βάλτε την μάσκα σας σας παρακαλώ!"

Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε ένα περιστατικό που συνέβη όταν είπε σε έναν κύριο πως πρέπει να βάλει την μάσκα του, όπως επιτάσσουν άλλωστε τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

“Σας παρακαλώ μπορείτε να βάλετε τη μάσκα σας; ρώτησε η Ρούλα για να πάρει απάντηση “Δεν θα με σώσει η μάσκα”… Θα με σώσει εμένα απάντησε η Ρούλα στον κύριο χωρίς μάσκα και μάλιστα του έδωσε μια που είχε μαζί της, αναγκάζοντάς τον τελικά να τη βάλει!