Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη μετά την κηδεία της μητέρας του

Συγκλονισμένος μετά τον θάνατο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη μετά την κηδεία της μητέρας του

Ο Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Παρασκευής, μία μέρα μετά την κηδεία της, έκανε ανάρτηση στα social media σχετικά την σημαντική απώλεια της μητέρας του ενώ ευχαρίστησε και όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

"Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν με τόσο συγκινητικό τρόπο στο πένθος μας για την απώλεια της αγαπημένης μας μητέρας αλλά και για όσους την γνώρισαν, την «ηρωΐδα» της ζωής, Κυρία Πόπη. Θα την θυμόμαστε πάντα όπως της άξιζε, περήφανη και αρχόντισσα στη ψυχή και στη ζωή. Να είστε καλά, υγιείς και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα" εγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε την γυναίκα του, Μαρίνα, στην κηδεία της πεθεράς της!

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη:

Πατούλης με τη μητέρα του

Ανάρτηση πατούλη

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - «Καλό Παράδεισο...»

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Πατούλη και η οικογένεια της, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της και έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της αντίο στη μητέρα του συζύγου της, περιφερειάρχη Αττική, Γιώργου Πατούλη. Στο λογαριασμό της στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη», και συγκίνησε.

Μαρίνα Πατούλη πεθερά πέθανε

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Απο τη ζωή έφυγε και γνωστή ηθοποιός!