Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Η πρώτη εμφάνιση της Μαριεύης μετά της αποχώρηση - "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη..."

Τα είπε όλα!

The Bachelor: Η πρώτη εμφάνιση της Μαριεύης μετά της αποχώρηση -
News 16.10.2020 15:13
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαριεύη μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της απο το Bachelor , στις υπόλοιπες κοπέλες αλλά ζήτησε και δημόσια “συγγνώμη” στη Αναστασία που της είχε πετάξει πάνω της ένα ποτήρι με σαμπάνια.

«Δεν νομίζω ότι στο ραντεβού με τον Παναγιώτη πήγε κάτι λάθος. Εγώ δεν θα με έδιωχνα, αλλά εντάξει επιλογή του. Γενικά είμαι ένας χαρακτήρας που δεν μπορώ να ανοιχτώ σε έναν άνθρωπο, τον οποίο διεκδικούν άλλες 20 γυναίκες, οπότε δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου ή ότι ένιωθα, τον ενθουσιασμό μου έστω με τον Παναγιώτη και να του το εκφράσω.

Όλα τα κορίτσια λέγανε ότι δεν αρέσει στον Παναγιώτη ο χαρακτήρας μου. Ήταν λάθος γιατί ο Παναγιώτης δεν νομίζω να είχε κανένα πρόβλημα με αυτό τον χαρακτήρα.

Η αντίδραση μου προς την Αναστασία ήταν υπερβολική και που πέταξα την σαμπάνια και που της μιλούσα απότομα και άσχημα και που της την έλεγα όλη την ώρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ότι ήταν λάθος μου, απλώς ήμουν αρκετά πιεσμένη και δεν ήμουν ο εαυτός μου.

Δεν συνεχίζω να πιστεύω ότι η Αναστασία είναι διπρόσωπη, θα πω όμως ότι είναι υπερβολική σε κάποια θέματα και τα θεματάκια της τα έχει. Συμπάθησα όλες τις κοπέλες αλλά μπορώ να πω ότι η Αντζελίνα ήταν αρκετά αντιδραστική και δεν τα βρίσκαμε τόσο πολύ, όσο τα έβρισκα με τις άλλες κοπέλες.

Δεν θεωρώ καμιά κοπέλα από εκεί μέσα ότι είναι διπρόσωπη, απλά η Αντζελίνα είναι αρκετά υπερβολική. Είναι μια η κοπέλα που δείχνει άλλο χαρακτήρα στον Παναγιώτη και εύχομαι να το δει ο Παναγιώτης και να το καταλάβει. Είναι η Αντζελίνα, δεν είναι αυτό που δείχνει. Πιστεύω ερωτευμένη με τον Παναγιώτη είναι ίσως η Μαρίνα και η Νικολέττα», είπε η Μαριεύη. Δείτε εδώ την αποχώρηση της!

The Bachelor: Σε αυτή την κοπέλα έδωσε ο Βασιλάκος το τριαντάφυλλο

Από το πουθενά έβγαλε ένα τριαντάφυλλο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος σόκαρε με την κίνησή του τις παίκτριες και σε μία από αυτές το χάρισε, μαζί με την παραμονή της στο «The Bachelor».

Ο πρώτος Bachelor είχε σήμερα (15/10) ως θέμα την φύση, προσφέροντας σε ορισμένες την ευκαιρία να κάνουν μαζί του δραστηριότητες, όπως το ποδήλατο σε βουνό ή το rafting, με άπαντες να περνούν όμορφες στιγμές, ενώ στο τέλος δείπνησαν, έχοντας πεινάσει.

Τη στιγμή, που έτρωγαν, ο Βασιλάκος έβγαλε ένα τριαντάφυλλο, το οποίο θα χάριζε σε κάποια. Η τυχερή, τελικά, ήταν η Βίβιαν, που εξασφάλισε πως παραμένει στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Πέταξε... μαργαριτάρι η Αντζελίνα - Προκάλεσε την "έκρηξη" της Έλενας

The Bachelor: Τραγούδησε Παντελή Παντελίδη η Σία Βοσκανίδου

Share