Νίκος Μουτσινάς: Η παρέμβαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Καλό Μεσημεράκι και η ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Η παρέμβαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Καλό Μεσημεράκι και η ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης

Ένα υπέροχο - απρόοπτο συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τη δική της παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το Pop Up, πετώντας μία επική ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης.

Σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα πήρε facetime τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Ευτυχείτε και συνομίλησε στον αέρα της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν αλλά δεν περίμενε ότι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα εμφανιζόταν στο πλατό η Βάνια με ένα κινητό στο οποίο είχε καλέσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop Up.

Ο παρουσιαστής συνομίλησε, μάλιστα, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ρώτησε πότε θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του και η ίδια έδωσε μια απίστευτη απάντηση.

«Όταν θα αλλάξεις ώρα, για να δω λίγο κάτι στα νούμερα.», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια του "Pop Up". Βέβαια να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς είχε πάρει θέση για την κόντρα Μαλέσκου - Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Νίκος Μουτσινάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλό Μεσημεράκι: "Ατύχημα" για την Βάνια στο πλατό - "Έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινας

Ένα μικρό και ξεκαρδιστικό ατύχημα είχε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, η τηλεοπτική Βάνια, με τον Νίκο Μουτσινά να "κλαίει" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου βγήκε στον αέρα με σκοπό να την εκτοξεύσει ο παρουσιαστής για να πάει η χρυσή τηλεόραση στον νικητή της ημέρας, όπως γίνεται σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, την ώρα που την γύρισε για να την "πετάξει", τα παπούτσια της Βάνιας γλιστρούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όπως ήταν επόμενο, τόσο ο παρουσιαστής όσο και όλο το πλατό έβαλαν τα γέλια.