The Bachelor: Ξαφνική αποχώρηση από το σπίτι - Το ραντεβού που έφερε την καταστροφή

Έριξε την βόμβα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξαφνική αποχώρηση από το σπίτι - Το ραντεβού που έφερε την καταστροφή

Μια ξαφνική αποχώρηση ήρθε στο σπίτι του «The Bachelor», μετά από ένα ραντεβού κανονική καταστροφή! Η παίκτρια δεν άντεξε το γεγονός ότι δεν πήρε το τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ανακοίνωσε στις συμπαίκτριές της πως θέλει να φύγει.

Λίγο πριν έρθει η «τελετή των ρόδων», οι συγκάτοικοι πήραν την απόφαση να στείλουν στον πρώτο Bachelor μία εξ αυτών, προκειμένου να περάσει ένα όμορφο πρωινό στον προσωπικό του χώρο.

Οι παίκτριες έστειλαν τη Μαγδαληνή, αλλά το ραντεβού δεν πήγε πολύ καλά. Ο Βασιλάκος δεν της έδωσε τριαντάφυλλο κι εκείνη θεώρησε, ότι μάλλον έρχεται η ώρα για την αποχώρησή της. Στη συνέχεια, όταν γύρισε στο σπίτι, ανακοίνωσε πως αποχωρεί, βάζοντας τη «βόμβα», ενώ νωρίτερα είδαμε και την κίνηση που έκανε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξενερώσει.

Η τεράστια γκάφα που έκανε το "The Bachelor" και δεν το κατάλαβε κανείς!

Το "The Bachelor" είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που ακούγεται όμως κυρίως για το παιχνίδι είναι το πόσο πολύ στημένο είναι, ειδικότερα άμα λάβουμε υπόψιν την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας. Χθες όμως, ένα σκηνοθετικό λάθος ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Όχι ότι τα περισσότερα ριάλιτι που βλέπουμε δεν είναι στημένα, αλλά τουλάχιστον πολλά από αυτά δεν βγάζουν στον αέρα παρόμοιες γκάφες, όπως η χθεσινή του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε 2 παίκτριες από το σπίτι για ένα διπλό ραντεβού, με σκοπό να δει ποια είναι η κοπέλα που έχει τη λιγότερη χημεία μαζί της. Έτσι, λοιπόν, πήγαν για ψάρεμα με δόλωμα ζωντανό σκουλήκι. Δες εδώ ποια αποχώρησε!

Μόνο που η παραγωγή έκανε 2 μικρά λάθη.

1) Τα ψάρια που έβγαλε ήταν εντελώς ψόφια

2) στο γεύμα που ακολούθησε έψησε άλλα ψάρια από αυτά που έβγαλε.

Τι ακολούθησε στο Twitter; Δεν φαντάζεστε!