Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτσι θα ονομάσουν τον γιο τους

Είναι μόλις 3 μηνών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτσι θα ονομάσουν τον γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς πριν τρεις μήνες καλωσόρισαν τον γιο τους, του οποίου μόλις ανακοινώσανε το όνομα που θα του δώσουν.

Η Λένα Δροσάκη, μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: “Λέμε να τον βαφτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μία φίλη μου, ακόμα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί”. Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Φωτογραφίζει τη γυναίκα του - Το σώμα της μετά τη γέννα

Το όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, λίγο καιρό πριν έζησαν μια διπλή χαρά, καθώς τέλεσαν το γάμο τους και το κυριότερο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα γλυκύτατο μωράκι. Ο Αλέξανδρος είναι ήδη χαζομπαμπάς αλλά και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του την οποία και φωτογράφισε, δείχνοντας μας έτσι και το καλλίγραμμο σώμα της μετά τη γέννα.

Το ζευγάρι, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον νεογέννητο γιο του, δίπλα στο κύμα και δείχνει να περνάει φανταστικά. Μάλιστα ο Αλέξανδρος φωτογράφισε την Λένα την ώρα που έκανε κανό με μία φίλη της και την πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Αυτή είναι η φωτογραφία που τράβηξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Δείτε το σώμα της γυναίκας του μετά τη γέννα

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης γυναίκα σώμα μετά τη γέννα

Η Λένα φαίνεται αδυνατισμένη ενώ δεν απέχει πολύ από το στόχο της και την απόκτηση του καλλίγραμμου κορμιού που διέθετε ανέκαθεν!

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης Δροσάκη γυναίκα

Ταυτόχρονα, βλέπουμε ότι ο Αλέξανδρος είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με τη γέννηση του γιου του με τον οποίο περνάει όλο του το χρόνο!

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης καρότσι γιος