Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έμεινε «κάγκελο» η Γερμανού στον αέρα της εκπομπής - «Δεν θέλει η Ναταλία να κάνει παιδί»

Την άφησε άφωνη!

Έμεινε «κάγκελο» η Γερμανού στον αέρα της εκπομπής - «Δεν θέλει η Ναταλία να κάνει παιδί»
News 17.10.2020 15:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της, μια δήλωση έκανε την Ναταλία Γερμανού να μείνει "κάγκελο" όσον αφορά το αν θέλει να κάνει παιδί η όχι.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις:

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις. Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία»! Δείτε τι σχολίασε για τις δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη!

Αυτό το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έκανε την παρουσιάστρια να «παγώσει» δίχως να ξέρει τι να πει. Έτσι, οι συνεργάτες της προσπάθησαν να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Τελικά, είπε: «Αισθάνομαι μία αμηχανία… Δεν ξέρω ποτέ ποια έκφραση να πάρω όταν συμβαίνουν αυτά…»!

Ναταλία γερμανού

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η αναφορά στον Φρέντυ Γερμανό - Λύγισε η Ναταλία Γερμανού

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε αυτή την Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα «όχι» που χρειάστηκε να πει στην καριέρα της αλλά και τις συνεργασίες που δεν της άφησαν τα πιο θετικά συναισθήματα.
Μίλησε όμως και για τη φιλία που τη συνέδεε με τον Φρέντυ Γερμανό.
Γνωρίστηκαν στη σειρά «Εκτέλεση»του 1993 που υπέγραφε το σενάριο ο ίδιος και αμέσως διαπίστωσαν τη χημεία που είχαν μεταξύ τους.

Επικοινωνούσαν σε βάθος και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία. Όταν εκείνος «έφυγε» από τη ζωή ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εκείνη.

«Ερχόταν στα γυρίσματα και γίναμε φίλοι. Δεν ξεχνάω τα τηλεφωνήματα, που μιλούσαμε πολλές ώρες. Κατάλαβα ότι επικοινωνούσαμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Μου κόστισε που τον έχασα σαν φίλο πολύ γρήγορα», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού και όπως ήταν φυσικό η Ναταλία Γερμανού συγκινήθηκε. Δείτε την απίστευτη φάρσα της Ναταλίας στον Γιωργο Τσαλίκη!

Καλύτερα δεν γίνεται

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για την Ρούλα Κορομηλά - Ανακοινώθηκαν στην εκπομπή της Γερμανού

Ναταλία Γερμανού για το The Bachelor και τον Βασιλάκο - «Που τα πουλάς αυτά φίλε;»

Share